Početna Novi svjetski poredak IZLAZI ICKEOV DOKUMENTARAC ‘RENEGADE’: Ivan Pernar jedan od glavnih protagonista

IZLAZI ICKEOV DOKUMENTARAC ‘RENEGADE’: Ivan Pernar jedan od glavnih protagonista

David Icke napokon je objavio datume premijere svog dokumentarnog filma Renegade ('Odmetnik'), a u službenom traileru vidjeli smo i nama zanimljivo lice

Glavna slika: David Icke i Ivan Pernar

Najavljivani i očekivani dokumentarac britanskog autora čiji su bestseleri objavljeni i kod nas u izdanju Telediska napokon se približio svojoj premijeri. Zanimljivo, prvo prikazivanje održat će se u Sydneyu 17. ožujka, odnosno u zemlji gdje je Ickeu dugo vremena zabranjivan pristup odbijanjem vize. Slijedi Los Angeles (25.3.), zatim su tu New York (28.3.) i Toronto (30.4.), da bi premijere bile zaokružene u Engleskoj, točnije u Manchesteru (10.4.) i Londonu dan kasnije.

Izuzev već poslovičnih Ickeovih tema poput njegove novinarske karijere, velike spoznaje i preobraćenja, medijskih napada i prave prirode stvarnosti, tu je i politički kontekst suverenizma. A to buđenje u jednoj od glavnih uloga – sudeći po video-najavi – promovira saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

‘Kada sam prvi puta vidio Davida Ickea bio sam skoro pa ljubomoran. Vau, pogledaj što taj čovjek radi!’

Slika iznad: David u društvu Ivana Pernara i Ratka Martinovića

I sve je snimljeno u zagrebačkoj uspinjači i Saboru, a tu su i drugi kadrovi koji upućuju na veći broj minuta.

Sekvence su snimljene prilikom posljednjeg Ickeovog gostovanja u Studentskom centru tijekom kojeg je upoznao Pernara s kojim se družio i formalno i neformalno. Nije poznato kada će dokumentarni film biti prikazan u Hrvatskoj, niti je li Pernar pozvan na jednu od svečanih premijera.

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…