Početna Novi svjetski poredak IZLAZI ICKEOV DOKUMENTARAC ‘RENEGADE’: Ivan Pernar jedan od glavnih protagonista

IZLAZI ICKEOV DOKUMENTARAC ‘RENEGADE’: Ivan Pernar jedan od glavnih protagonista

David Icke napokon je objavio datume premijere svog dokumentarnog filma Renegade ('Odmetnik'), a u službenom traileru vidjeli smo i nama zanimljivo lice

Glavna slika: David Icke i Ivan Pernar

Najavljivani i očekivani dokumentarac britanskog autora čiji su bestseleri objavljeni i kod nas u izdanju Telediska napokon se približio svojoj premijeri. Zanimljivo, prvo prikazivanje održat će se u Sydneyu 17. ožujka, odnosno u zemlji gdje je Ickeu dugo vremena zabranjivan pristup odbijanjem vize. Slijedi Los Angeles (25.3.), zatim su tu New York (28.3.) i Toronto (30.4.), da bi premijere bile zaokružene u Engleskoj, točnije u Manchesteru (10.4.) i Londonu dan kasnije.

Izuzev već poslovičnih Ickeovih tema poput njegove novinarske karijere, velike spoznaje i preobraćenja, medijskih napada i prave prirode stvarnosti, tu je i politički kontekst suverenizma. A to buđenje u jednoj od glavnih uloga – sudeći po video-najavi – promovira saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

‘Kada sam prvi puta vidio Davida Ickea bio sam skoro pa ljubomoran. Vau, pogledaj što taj čovjek radi!’

Slika iznad: David u društvu Ivana Pernara i Ratka Martinovića

I sve je snimljeno u zagrebačkoj uspinjači i Saboru, a tu su i drugi kadrovi koji upućuju na veći broj minuta.

Sekvence su snimljene prilikom posljednjeg Ickeovog gostovanja u Studentskom centru tijekom kojeg je upoznao Pernara s kojim se družio i formalno i neformalno. Nije poznato kada će dokumentarni film biti prikazan u Hrvatskoj, niti je li Pernar pozvan na jednu od svečanih premijera.

Pročitajte sljedeće

IPAK SE NEŠTO MIJENJA

Jedna čikaška sutkinja nedavno je naložila tom gradu da vrati na posao te isplati izgublje…