Početna Kolumne Mirela Vukman Neylan Proročanstvo o kozmičkoj transformaciji
Mirela Vukman Neylan - 20.09.2018.

Proročanstvo o kozmičkoj transformaciji

Prema proročanstvu Inka sadašnje vrijeme, osobito iza 2012. godine, označava presudni period u evoluciji čovječanstva, a zovu ga pachakuti, što znači kozmička transformacija. Ova transformacija dovodi do pokretanja kozmičke svijesti koja uzrokuje energetske vibracije kroz prostor-vrijeme koje utječu na kolektivnu svijest i pojačava njenu povezanost s kozmičkom svijesti. Pachakuti tako označava dinamičku točku na raskrižju prostora-vremena između kolektivne i kozmičke svijesti i predstavlja višedimenzionalni kreativni princip koji pokreće energije svemira te ih dovodi do raskrižja u kojem moguća budućnost može krenuti u jednom ili drugom smjeru. Jedan smjer vodi u kaos i potpuno uništenje čovječanstva a drugi vodi do duhovne preobrazbe i ulaska u zlatno doba. Izbori koje čovječanstvo napravi tijekom ovog razdoblja transformacije će utjecati na manifestiranje moguće budućnosti.

Andsko proročanstvo navodi specifične informacije o događajima koje će ukazati na prijelaz u ovo novo doba. Prvi događaj je pojavljivanje vrhunskih iscjelitelja. Svi Inka svećenici su iscjelitelji, ali njihove sposobnosti, kao i kod drugih iscjelitelja su često sporadične, neke ljude mogu liječiti, a druge ne mogu, mogu liječiti neke bolesti a druge ne. Novi iscjelitelji će imati nevjerovatne sposobnosti i moći će izliječiti sve bolesti a zbog tih čudesnih ozdravljenja biti će prepoznani kao iscjelitelji na višoj energetskoj razini od današnjih iscjelitelja. Ukupno će ih biti dvanaest, šest žena i šest muškaraca a pojaviti će se na raznim religioznim svečanostima diljem Perua.

Prvi iscjelitelj će se pojaviti na festivalu Q’ollorit’i, koji se svake godine održava u podnožju svete planine, a zatim će otputovati u Cuzco. Istovremeno drugi iscjelitelj će se pojaviti u području drevnog hrama Wiraqocha u mjestu Raqchi a i on će se zaputiti u Cuzco, gdje će se sastati s prvim iscjeliteljem tokom blagdana Tijelova. Treći iscjelitelj će se pojaviti u svetištu Taytacha Temblores, također u Cuzcu pa će svo troje otputovati u Limu gdje će se u svetištu Nazarenas sastati s četvrtim a na svetištu Pachakamilla s petim iscjeliteljem. Peti iscjelitelj će biti prva žena u grupi. Zajedno će otputovati u svetište Virgen de Chapi u gradu Arequipa, gdje će se pojaviti i druga iscjeliteljica a onda će otputovati do svetišta Copacabana u Boliviji gdje će sresti treću iscjeljiteljicu pa će svi otputovati u svetište Virgen de la Candelaria u Puno, na obali jezeru Titikaka i srestii još jednu iscjeliteljicu. Ova skupina od osam super iscjelitelja će se vratiti u Wiraqocha hram, Raqchi, a pridružiti će im se još četiri iscjelitelja – dva muškaraca i dvije žene.

Ova grupa iscjelitelja će imati sposobnost povezivanja kozmičke energije visokih frekvencija sto će omogućiti da se kolektivna svijest podigne na još viši nivo – prvo na području Anda a zatim i cijelog Planeta. Time će se stvoriti uvjeti za dolazak duhovno prosvijetljenog para, muškarca i žene, koji će biti prepoznati po svijetloj bijeloj ili zlatnoj auri koja će biti jasno vidljiva oko njihovih tijela i zračiti energijom, mudrošću i ljubavi. Nejasno je da li će se pojaviti među dvanaest iscjelitelja ili negdje drugdje, ali zajedno će ući Cuzco, prijestolnicu Inka i biti izvanredni duhovni i politički vođe. Oni će postati uzor ostalim političkim čelnicima koji će od njih učiti kako upravljati s ljubavlju i poštovanjem i kako živjeti u skladu s prirodom a na Zemlji će zavladati zlatno doba.

Proročanstvo Inka nam sugerira da cijelo čovječanstvo treba sudjelovati u kozmičkoj preobrazbi kolektivne svijesti. Stoga svaki pojedinac koji kroz bilo koju duhovnu tradiciju razvija svoju vlastitu svijest, pojačava i podiže vibraciju energije kolektivne svijesti. Dakle, svatko od nas pridonosi nadolazećim promjenama, svi smo odgovorni za ispunjavanje ovog proročanstva a što više pojedinaca razvija vlastitu svijest to je vjerojatnost kolektivne duhovne evolucije veća. Na nama je da se prihvatimo posla da bi se se stvorila kritična masa čovječanstva kako bi došlo do promjene. Moramo odbaciti strah i dominantne vrste konkurentskog ponašanja i krenuti naprijed u suradnji s drugima, te naučiti raditi s energijama naše planete.

Podijeli

Pročitajte sljedeće

DUHAN, ISTINITA PRIČA II DIO: Šamanska moć duhana

Ovo je nastavak teksta Mirele Vukman Neylan “Duhan – istinita priča”. Prvi dio pročitajte …