Početna Doba razotkrivanja FFM – Energijski sustav bez goriva
Doba razotkrivanja - Odabrano - 14.11.2018.

FFM – Energijski sustav bez goriva

Sustav za modulaciju frekvencije polja (FFM-sustav) sposoban je ponuditi kontrolu gravitacije (i antigravitacije) kao i neprekinutu opskrbu jeftinom, čistom električnom energijom za bilo koje mjesto na planetu

[Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: Skupina izumitelja okupljena oko „Projekta Jedinstvo“ na web lokaciji www.gravitycontrol.org već više od desetljeća pokušava afirmitari nove tehnologije besplatne energije. Posebno pohvalno su se izrazili o Modulatoru frekvencije polja W. Davida Barclaya. Saznajemo na njihovoj stranici sljedeće:

„Nasuprot spoznajama konvencionalne znanosti, W. David Barclay ukazuje na novi genij s teorijom toliko dubokom da bi ona mogla čitavu našu civilizaciju pokrenuti naprijed. Sada postoji iskra nove ideje ali ako ona potakne vatru, svi mi smo privilegirani svjedočiti početku nove ere.

Što se tiče antigravitacije, GravityControl je tijekom godina primio brojne prijedloge, ali ni jedan se ne može usporediti s prijedlogom W. Davida Barclayja. Pročitajte kako njegova teorija nadilazi svu znanost o raketama i unutrašnjem izgaranju, dovodeći nas do nove razine polja unutar polja koje uzrokuje abraziju, međudjelovanje i otpor kako bi se stvorio pogon bez goriva i postigla antigravitacija.

Nova znanost, kao što je to djelomično objasnio Wilbert B. Smith, nema ništa s raketnom tehnologijom. Ona je više u skladu s radovima Keelyja, Tesle, Kozirjeva i, trenutno, Alexa Frolova.

Kontrola gravitacije pitanje je vremena. Činjenica da dio nove znanosti proturječi sadašnjem mišljenju ne bi nas trebala iznenaditi.“

Slijedi tekst o FFM-sustavu kojeg je napisao sam izumitelj W. David Barclay…]

Sustav za modulaciju frekvencije polja (FFM-sustav) sposoban je ponuditi kontrolu gravitacije (i antigravitacije) kao i neprekinutu opskrbu jeftinom, čistom električnom energijom za bilo koje mjesto na planetu, pretpostavljajući time održivu buduću ekonomiju.

FFM-sustav je četverofazni elektromagnetski raspored sposoban održavati sustav ujedinjenog polja koje postoji u odnosu na polje u kojem je smješten. To osigurava diferencijal [razliku] u dinamičkom potencijalu između FFM-sustava i polja frekvencije u kojem je on smješten.

Drugim riječima, ideja je da se stvori relativno ujedinjeno polje frekvencije (FFM- sustav) unutar drugog ujedinjenog polja frekvencije (Zemljinog polja) čime bi se iskoristio diferencijal koji postoji između ta dva sustava za opskrbljivanje električnim potencijalom.

To efektivno stvara diferencijal [razliku] u električnom naboju između FFM-sustava i okolne sredine, koji se može prenijeti na električne generatore i isporučiti kroz postojeći električni sustav.

„Ljepota FFM-sustava je njegova prirodna jednostavnost, pošto on ne zahtijeva nikakvu opskrbu gorivom bilo koje vrste u obliku tekućina, krutina ili plinova.“

FFM-sustav funkcionira na temelju postojećeg produljenja frekvencije polja vezane uz bilo koji sustav ujedinjenog polja, ali za razliku od mnogih drugih eksperimentalnih sustava on dopušta kontroliranu modulaciju osnovnog energijskog potencijala.

Drugim riječima, FFM-sustav pruža kontrolirani protok energije koji se može povećati ili smanjiti jednostavnim okretanjem skale za podešavanje.

Različite primjene gdje bi se FFM-sustav mogao upotrijebiti nisu sada još sasvim istražene, ali može se jasno reći da niti jedan aspekt ljudske aktivnosti ne bi ostao nedirnut mnogostranošću te napredne znanosti i tehnologije.

„Najočitija primjena kontrole gravitacije je u području aerosvemirskog istraživanja i razvoja, s fokusom na naprednim sustavima za transport i komunikaciju.“

Kontrolirana modulacija osnovnog energijskog potencijala također bi bila primjenjiva na ljudsko zdravlje, povećanu proizvodnju prehrambenih usjeva i održivi izvor energije. FFM-sustav bi okončao našu ovisnost o neobnovljivim zalihama nafte, ugljena i prirodnog plina.

Pošto bi FFM-sustav bio smješten lokalno, s obzirom na to da bi bio smješten blizu svake pojedine zajednice na planetu, ne bi bilo potrebe za visoko-naponskim prijenosnim kabelima koji se protežu od obale do obale i/ili od sjevera do juga. Zbog toga, široko rasprostranjeni prekidi dotoka energije uslijed sezonskih oluja i rizika postali bi stvar prošlosti. U pogledu ekonomske pogodnosti, FFM-sustav bi ponudio jeftinu i efikasnu električnu energiju za bilo koji zemljopisni položaj na planetu.

Načela i tehnologija

Projekt Jedinstvo definira funkciju četverofaznog modulatora u odnosu na kontroliranu modulaciju osnovnog polja sile. Projekt omogućuje da se provedu mnoga istraživanja i razvoj tijekom nadolazećih godina.

Može se jamčiti da će svi oni koji budu osobno uključeni u razvoj FFM-sustava naći da je taj proces jedno uzbudljivo i vrijedno iskustvo, pošto nam je cilj pružiti svijetu prvi energijski sustav koji je sasvim bez goriva. U procesu se ne koristi čak ni voda.

Dijagrami pokazuju temeljnu zamisao FFM-sustava. Četverofazni modulator može se opisati kao elektromagnetska pogonska jedinica koja se sastoji od četiri nanizana prstena magnetskih diskova. Svaki magnetski disk je montiran na električno pokretanu kontrolnu polugu koja može podići i/ili spustiti magnetski disk ili okrenuti disk s jedne strane na drugu. Kalibrirano i sinhronizirano dizanje i/ili spuštanje diskova daje vertikalni fokus polja u smjeru prema gore ili prema dolje,  dok okretanje s jedne strane na drugu daje horizontalni fokus polja u bilo kojem smjeru u odnosu na vertikalnu ravninu.

Dijagram1 prikazuje tlocrt diskolikog vozila sa četverofaznim modulatorom smještenim u središtu.

Dijagram 2 pokazuje poprečni presjek diskolikog vozila s četiri poredane razine  četverofaznog modulatora  smještenog u donjoj polovini vozila – prilično nalik invertiranoj piramidi preokrenutoj tako da čini konus, s najmanjim prstenom na dnu i najvećim prstenom na vrhu.

Dijagram 3a prikazuje postranu projekciju jednog magnetskog diska montiranog na kontrolnu polugu pomoću koje se disk može okrenuti za 180 stupnjeva nalijevo ili za 180 stupnjeva nadesno u odnosu na vertikalnu ravninu.

  Dijagram 3b prikazuje frontalnu projekciju iste operacije.

 

Dijagram 4 prikazuje postranu projekciju jednog magnetskog diska montiranog na kontrolnu polugu pomoću koje se magnetski disk može podići ili spustiti za 90 stupnjeva prema gore ili prema dolje u odnosu na horizontalnu ravninu.

Projekt Jedinstvo pruža priliku za kontrolu gravitacije time što se omjer energije po jedinici mase modulira pomoću jednostavnog četverofaznog elektromagnetskog modulatora, u odnosu na ujedinjeno polje frekvencije koje preostaje relativno u odnosu na referentni sustav [sustav opažanja]. I time što četverofazni modulator utječe na dinamiku polja vozila s obzirom na gravitaciju i elektromagnetizam, razmjerno dinamički  elektromagnetski odgovor je dovoljan za funkcioniranje sve elektronike u vozilu. Dakle, sustav je samodovoljan što se tiče svih energetskih potreba nužnih za održavanje rada vozila.

Dinamička načela koja omogućuju dizajniranje i konstruiranje tog sustava temeljito se istražuju i proučavaju tijekom razdoblja od više od 40 godina. Stoga, ja sam uvjeren da će modulator frekvencije polja omogućiti niz praktičnih i učinkovitih primjena, od kojih projekt Jedinstvo nije posljednja.

Potraga za kontrolom gravitacije

GravityControl.org je stvoren kako bi pomogao da se poploči put prema budućnosti onkraj raketa, prema novom dobu pogona bez goriva. Traženje antigravitacije je neumitna zadaća, ali, za mnoge, kontrola gravitacije je 50 godina stara znanstvena fantastika. Iako više od 50 posto Amerikanaca vjeruje da su NLO-i stvarni, tek nekolicina ih se pita kako oni rade.

Na sreću, postoje male ekipe diljem svijeta koje postavljaju to pitanje i pomažu da se ostvari naša budućnost društva bez goriva. GravityControl.org je jedan mali član te globalne ekipe, sam se financira, neprofitan je (zasad) i posvećen je potrazi za kontrolom gravitacije.

Proizvod je kontrola gravitacije. Tu nema motora s unutrašnjim izgaranjem i nisu uključeni tekući plin ili kruto gorivo.

To je drukčija znanost koja radi na fokusu radije nego na fuziji ili fisiji.

Eksperimenti s projektom Jedinstvo su počeli. Očekivani uspješni rezultati će stvoriti prilike za izgradnju projekta Jedinstvo. Za više informacija posjetite web-stranicu http://www.gravitycontrol.org.

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…