Početna Novi svjetski poredak VATIKAN I IZVANZEMLJANI

VATIKAN I IZVANZEMLJANI

Dolaskom pape Franje razni vatikanski dužnosnici sve glasnije najavljuju mogućnost da Sveta Stolica objavi svoje spoznaje (i dokaze) o postojanju izvanzemaljskog života

Najglasniji pobornik NLO razotkrivanja već godinama je glavni vatikanski astronom Gabriel Funes koji radi u zvjezdarnici u blizini Rima. Funes je cijenjeni astronom i surađuje s mnogim sveučilištima diljem svijeta. On kaže kako postoji mogućnost da je Bog stvorio i neka druga inteligentna bića u svemiru. „Potraga za izvanzemaljskim životom nije u suprotnosti s vjerom u Boga. Kao što postoje mnogi životni oblici na Zemlji, moguće je da postoje i u svemiru. Za razliku od ljudi, izvanzemljani možda nisu počinili Istočni grijeh.“ – nagađa Funes.

„Tumači kako znanost i religija trebaju jedna drugu, pa je vrijeme da Crkva okrene novu stranicu prema budućnosti.“

Za ufološku zajednicu ova vijest ne predstavlja senzaciju s obzirom na to da vatikanski egzorcist, monsinjor Corrado Balducci, često iznosi svoj stav o fenomenu NLO-a. Gostovao je u ufološkom dokumentarcu Fastwalkers, a surađivao je i sa Stevenom Greerom na projektu ‘Disclosure’. Projekt je imao za cilj otvoriti istrage na temu NLO-a u američkom Kongresu. Balducci smatra kako viđenja NLO-a nisu demonske prirode, niti su dio psihe. Slučajevi njihova viđenja zaslužuju istraživanje.

„Balducci tvrdi da Vatikan pomno prati prijave NLO-a diljem svijeta.“

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…