Početna Doba razotkrivanja POVRATAK ‘ELVISA UFOLOGIJE’
Doba razotkrivanja - Odabrano - 11.10.2018.

POVRATAK ‘ELVISA UFOLOGIJE’

Uskoro izlazi dokumentarni film o najkontroverznijem čovjeku ufologije svih vremena – Bobu Lazaru

Slika: Jezero Groom (lijevo) i jezero Papoose (desno)

Nakon velikog svjetskog interesa i komercijalnog uspjeha koji je izazvao dokumentarac o farmi Skinwalker (o čemu rasprave i dalje traju diljem društvenih mreža), zvijezda u usponu istraživačkih ufoloških dokumentaraca Jeremy Corbell lansirat će 3. prosinca 2018. novi veliki projekt. Riječ je dokumentarcu o najkontroverznijem čovjeku ufologije svih vremena Bobu Lazaru ili, kako ga neki nazivaju, ‘Elvisom ufologije’.

Godine 1989. Bob Lazar ušao je u povijest ufologije kao ‘zviždač’ koji je legendarnom novinaru Georgeu Knappu razotkrio program obrnutog inženjeringa u tzv. bazi ‘S-4’ na suhom jezeru Papoose, nekih desetak kilometara jugozapadno od suhog jezera Groom (mediji desetljećima neprestano miješaju bazu S-4 s bazom Area 51, budući da se lokacija baze Area 51 uglavnom referira na Groom Lake, a ne na Papoose).

“Lazarova priča o devet antigravitacijskih letećih diskova pohranjenih u hangarima uvela je u ufologiju tehnološki osjećaj začudnosti.”

Priča o Area 51 potaknuta Lazarom izazvala je svjetsku senzaciju. Posljednjih 30 godina snimljeno je stotine i stotine televizijskih priča, priloga i dokumentaraca diljem svijeta o bazi Area 51, uz mnogobrojne reference u filmovima i televizijskim serijama poput Indiana Jonesa i Dosjea X. Zahvaljujući Lazaru do današnjih dana raspravljamo o bazi Area 51. Cijeli medijski cirkus i popularnost priče bili su naposljetku previše za Lazara. Poslije nekoliko godina uglavnom se povlači iz javnosti i odbija sve projekte koji su tada htjeli realizirati njegovu životnu priču na filmskom platnu.

Priča je potaknula i velike rasprave između ufoloških istraživača. Primjerice, poznati Stanton Friedman nije uspio potvrditi Lazarove navode da je pohađao studij fizike na MIT-u, pa je samim time doveo njegove navode u pitanje. Istodobno, George Knapp otkrio je ime Lazara u telefonskom imeniku laboratorija Los Alamost, što upućuje na to da je Lazar radio unutar vojno-industrijskog kompleksa. Godine 2015. Jeremy Corbell otkriva fizičara dr. Roberta Kranglea koji mu također potvrđuje da je Lazar radio u Los Alamosu kao nuklearni fizičar, gdje je prisustvovao i sigurnosnim sastancima.

“Jeremy Corbell po prvi put prikazat će u novom dokumentarca Lazara kao osobu, njegov privatni život i njegov cjelokupni osvrt na sve ono što mu se događalo iza scene posljednjih 30 godina. “

Dokumentarac će biti premijerno prikazan 3. prosinca 2018., a na posebnoj premijeri u Los Angelesu uz Corbella bit će prisutni Lazar i legendarni novinar George Knapp koji je prvi objavio priču svjetskoj javnosti. Dokumentarac nosi naslov: Lazar, Area 51 i leteći tanjuri.

Trailer za dokumentarac možete pogledati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=ur1fgrbboQQ

Rezervacija karata za premijeru u Los Angelesu:

https://theatre.acehotel.com/events/bob-lazar-area-51-flying-saucers/

Corbell je već na Twitteru komentirao da dolaze ljudi iz cijelog svijeta:

Kratak izvadak Lazarovih izjava snimljenih 2018. za dokumentarac od strane Corbella:

http://www.extraordinarybeliefs.com/news-2/2017/12/24/bob-lazar-new-statements

Dr. Krangle potvrđuje Lazarovu prisutnost u Los Alamosu:

http://www.extraordinarybeliefs.com/news/dr-krangle-interview

Corbell i Knapp komentiraju bazu S-4:

https://vimeo.com/112617257

 

Pročitajte sljedeće

San i stvaranje svijeta

Morfej, sin Noći i Sna, krilato je božanstvo koje svake noći uzima čovjeka u svoj zagrljaj…