Početna Odabrano Eterično ulje tamjana djelotvornije je od kemoterapije u uništavanju stanica raka

Eterično ulje tamjana djelotvornije je od kemoterapije u uništavanju stanica raka

Znanstvenici sa Leicesterskog sveučilišta u Britaniji otkrili su da smola tamjana sadrži kemijski spoj acetil-11-keto-beta-bozveličnu kiselinu (AKBA) koja može uništiti stanice raka te može biti vrlo učinkovita u liječenju raka dojke, prostate, jajnika i debelog crijeva

Eterično ulje tamjana odlično je u borbi protiv upala, infekcija i  preranog starenja, a ujedno blagotvorno djeluje na probavni trakt, jača imunitet te poboljšava oralno i mentalno zdravlje.

Iako je i to već prilično impresivno, najbolje tek slijedi. Ispostavilo se da je tamjan i izvrstan borac protiv raka. Istraživanja pokazuju da može biti moćniji od kemoterapije jer ne uništava zdrava tkiva i stanice, nema negativnih nuspojava te može ubiti stanice raka koje su otporne na kemoterapiju.

Znanstvenici sa Leicesterskog sveučilišta u Britaniji otkrili su da smola tamjana sadrži kemijski spoj acetil-11-keto-beta-bozveličnu kiselinu (AKBA) koja može uništiti stanice raka te može biti vrlo učinkovita u liječenju raka dojke, prostate, jajnika i debelog crijeva. Ustanovili su da se AKBA pokazala posebno uspješnom u liječenju posljednjeg stadija raka jajnika koji je inače posebno teško liječiti te da ubija stanice raka koje ne reagiraju na kemoterapiju.

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…