Početna Novi svjetski poredak ICKE NE SMIJE U AUSTRALIJU: Proglašen je antisemitom i tvorcem lažnih vijesti

ICKE NE SMIJE U AUSTRALIJU: Proglašen je antisemitom i tvorcem lažnih vijesti

Popularnom britanskom autoru bestselera Davidu Ickeu onemogućen je ulaz u Australiju, a viza mu je povučena u posljednji trenutak

Dokumentarni film Davida Ickea Renegate (‘Odmetnik’) nije još ni premijerno prikazan u kinima, a već izaziva nemalu kontroverzu. Premijeru je trebao imati u Australiji tijekom Ickeove turneje, no planovi bi se iznenada mogli otkazati. Naime, australska politička vrhuška zabranila je Ickeu ulazak u zemlju pod optužbom za antisemitizam i širenje lažnih vijesti. Iako se po nekim objavama može zaključiti kako su Australci sporne Hazare pogrešno povezali sa Semitima, a cioniste poistovjetili sa Židovima (što Icke uvijek izričito demantira) – Icke je zapravo potpao pod jedan od novih zakona koji cenzurira alternativne medijske izvore.

„Icke je tako osporen kao autor koji ne vjeruje politici, obavještajnim službama i vojno-industrijskim izvorima informacija, a takav krimen u Australiji očito nije poželjan.“

Iako se diče liberalnim pogledima na svijet, Ickeu je po drugi put otkazana viza. Nije poznato hoće li premijera dokumentarca  unatoč problemima biti održana po najavi ili se seli u London.

Podsjećamo kako je jedan od glavnih protagonista Ickeovog uratka saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar kojeg Britanac navodi kao jednog od ‘proizvoda’ vlastitog rada, odnosno nove generacije političara koji ne vjeruju mainstream istini koja se propagira kao jedina opcija.

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…