Početna Novi svjetski poredak Razlozi za hitno zaustavljanje 5G mreže

Razlozi za hitno zaustavljanje 5G mreže

Ne zaboravite da ovaj problem ima i svoju drugu stranu. Naime, zemlje koje će upravljati 5G satelitima zapravo će steći nevjerojatnu moć upravljanja svim ljudima na Zemlji

Globalno pokretanje bežične telekomunikacijske mreže pete generacije (5G mreža) svojevrstan je eksperiment koji se provodi na čovječanstvu i okolišu, a ujedno pravi zločin u skladu s međunarodnim pravom.

Unatoč tome, goleme opasnosti zbog prijetećeg, vrlo skorog pokretanja tehnologije 5G mreže nisu ni spomenute na UN‑ovoj konferenciji ‘Zemlja’ na kojoj su se svjetski lideri krajem prošle godine okupili u Poljskoj.

Ta neugodna istina, o kojoj su naši državnici ondje možda u okviru opće teme ‘dobrobit Zemlje i svih njezinih stanovnika’ mogli barem razgovarati, na toj konferenciji uopće nije bila predviđena!

Samoubilački čin

Zato su u Poljskoj objavljeni detalji jednog važnog znanstvenog izvješća koje je podnio UN, a u kojem piše da svijet ima na raspolaganju – radi izbjegavanja katastrofe – manje od 12 godina za drastično smanjenje emisija štetnih plinova. Po svemu sudeći, na tome se temelji prizvuk hitnosti iz sljedećeg zaključka. „Ne iskoristimo li ovu priliku u [Poljskoj] dovest ćemo u pitanje posljednju šansu za zaustavljanje ubrzanih klimatskih promjena.” – izjavio je UN‑ov glavni tajnik Antonio Guterres. „To neće biti samo nemoralan nego i samoubilački čin.”

Međutim, još je više samoubilački usmjereno, bolje reći ludo, ni riječju ne spomenuti zastrašujući učinak uvođenja 5G mreže.

„Neke od najvećih svjetskih korporacija spremne su uz pomoć svjetskih vlada u sljedeće dvije godine pokrenuti 5G tehnologiju. Na taj će se način i globalno pokrenuti takozvana ‘društvena promjena bez presedana’.“

Kao da se time neće povećati izgledi da u budućnosti budemo žrtve još većeg broja računalnih napada koje će provoditi te iste države, a možda i terorističke organizacije, kao i mogućnost da se dodatno doprinese pojavi novih zabrinjavajućih posljedica društvenih mreža kao što su ‘manipuliranje ljudima’ kakvo provode velike korporacije i same države kojima uglavnom upravljaju nekompetentni politički lideri-psihopati.

Poznati pisac Aldous Huxley takav oblik ‘tehnološkog napretka’ u svojoj je mašti vidio i u knjizi Vrli novi svijet opisao još prije gotovo stotinu godina. A pokojni je Stephen Hawkins prije svoje smrti rekao kako najveću prijetnju čovječanstvu predstavlja upravo umjetna inteligencija (AI). Evo, možemo reći da je upravo 5G mreža preduvjet za uspostavu dominacije AI‑a.

5G mreža donijet će nam ‘pametne’ domove, ‘pametne’ poslovne modele, ‘pametne’ autoceste, ‘pametne’ gradove i samovozeće ‘pametne’ automobile.

„Gotovo sve što posjedujemo i kupujemo – od televizora, hladnjaka i strojeva za pranje rublja, preko pakiranja mlijeka i četka za kosu, pa sve do dječjih pelena – bit će opremljeno i mikroprocesorima i antenama kojima će se oni bežično povezivati s internetom.“

Svaki će pojedini čovjek na Zemlji imati trenutan pristup ultrabrzoj bežičnoj komunikaciji sa baš svakog mjesta na Planetu. Čak i iz prašuma, oceana i sa Južnog pola.

Ne zaboravite da ovaj problem ima i svoju drugu stranu. Naime, zemlje koje će upravljati tim satelitima zapravo će steći nevjerojatnu moć upravljanja svim ljudima na Zemlji. Takvu je budućnost gotovo nemoguće i zamisliti. Ovom će se tehnologijom omogućiti krajnje štetni alati za manipuliranje svjetskim stanovništvom u cjelini, a pritom će ti alati biti u rukama gotovo isključivo tzv. ‘supersila’, zemalja pod dominacijom američkih korporacija kojima pak, po svemu sudeći, upravlja ‘duboka država’, kako je sad već ustaljeno nazivati te skrivene strukture vlasti, a ne američki predsjednik. Trump nije u stanju ni vlastitu administraciju natjerati na poštivanje njegovih naloga. Samo jedan primjer toga jest tobožnje povlačenje sirijskih trupa.

Sveobuhvatno negiranje stvarnosti

A planirana gustoća odašiljača radijskih frekvencija kojima bi se uspostavila globalna 5G mreža nemjerljiva je. Procjenjuje se da će u internetu ‘stvari’ do 2020., pored milijuna novih baznih stanica 5G mreže na Zemlji i 20.000 novih njezinih satelita u svemiru, sudjelovati i, po procjeni, 200 milijardi ‘primopredajnih objekata’, a nekoliko godina kasnije još cijeli jedan bilijun ostalih ‘stvari’.

Komercijalna 5G mreža koja se temelji na nižim frekvencijama i manjim brzinama u Kataru, Finskoj i Estoniji uvedena je još polovicom 2018. Pokretanje 5G mreže na krajnje visokim frekvencijama (riječ je o milimetarskim valovima) počelo je upravo ovog mjeseca, zbog čega je zaustavljanje provedbe tog plana postalo više nego hitno.

Unatoč golemom i gotovo sveobuhvatnom negiranju stvarnosti, već postoji iznimno mnoštvo dokaza o tome da je zračenje u pojasu radijskih frekvencija (RF) štetno za živa bića. Zasad prikupljeni klinički dokazi i evidencija o oboljelim i ozlijeđenim ljudima, zatim eksperimentalni dokazi o oštećenjima DNK, stanica i organskih sustava kod velikog broja raznih vrsta biljaka i životinja, zajedno s epidemiološkim dokazima prema kojima su najčešće bolesti moderne civilizacije (rak, srčana i šećerna bolest) u velikoj mjeri posljedica elektromagnetskog onečišćenja, već sada čine golemu bazu znanstvene literature s mnogo više od 10.000 recenziranih studija.

„Uvede li se 5G mreža njezinom utjecaju neće moći izmaći nijedan čovjek, nijedna životinja, ptica, kukac, ni biljka na Zemlji.“

Svi će biti 24 sata dnevno, 365 dana u godini izloženi razinama zračenja RF‑a koje su desetke i stotine puta jače od sadašnjih, i to bez ikakve mogućnosti da se od njih sakriju ni u jednom jedinom kutku našeg planeta.

Svaki će telefon koji se povezuje s 5G mrežom u sebi nositi na desetke malih antena što sve zajedno pronalaze najbliži odašiljački toranj, pa onda prema njemu usmjeravaju usku fokusiranu zraku. U Americi je Savezno povjerenstvo za komunikacije (FCC) odobrilo da efektivna snaga tih zraka bude sve do 20 vata, što je deset puta više od razina koje su sada dozvoljene za telefone koji rade s 3G i 4G mrežama.

Najmanje je pet međunarodnih tvrtki, uključujući one što surađuju na projektima obrane, kao što je BOEING, zatražilo sudjelovanje u pružanju podrške 5G mreži iz svemira, putem ukupno 20.000 satelita u niskim i srednjim orbitama oko Zemlje koji će tako čitav naš planet pokriti snažnim i fokusiranim zrakama koje se mogu usmjeravati.

Takva promjena Zemljinog elektromagnetskog okruženja može biti još i veća prijetnja za život od zračenja zemaljskih antena za koje su štetni učinci zračenja u pojasu radio-frekvencija već dokazani.

Međunarodna agencija za istraživanje tumora (IARC) koja djeluje pod okriljem Svjetske zdravstvene organizacije nedavno je iznijela golemu količinu dokaza, uključujući najnovije studije upotrebe mobilne telefonije i rizika od raka mozga, kojima se utvrđuje da je zračenje RF‑a dokazani kancerogen za ljude, zbog čega bi ga se već danas trebalo klasificirati kao ‘kancerogen skupine 1’ kojoj pripadaju i duhanski dim i azbest.

Koliko god zvučalo dramatično, lansiranje satelita 5G mreže i instaliranje njezinih zemaljskih stanica moraju se istoga časa zaustaviti.

„Ovo nam je posljednja šansa, ljudi diljem svijeta moraju izaći na ulice kao što su izašli i u Parizu i tako, milom ili silom, smijeniti svoje vlade.“

Godina 2019. mogla bi biti godina revolucija jer smo mi, ljudi, sve više razočarani svojim nekompetentnim i, u većini slučajeva, korumpiranim birokratima i političarima, kao i beskorisnim i beznadnim svjetskim institucijama poput UN‑a i EU‑a.

 

Pročitajte sljedeće

IPAK SE NEŠTO MIJENJA

Jedna čikaška sutkinja nedavno je naložila tom gradu da vrati na posao te isplati izgublje…