Početna Novi svjetski poredak Istina o chemtrailsima – znanstvenici žele ispuniti atmosferu smogom, u ime ‘spašavanja Planeta’

Istina o chemtrailsima – znanstvenici žele ispuniti atmosferu smogom, u ime ‘spašavanja Planeta’

Mnogi od nas nisu ni pomišljali da će taj dan doista doći: dan kada su glavni mediji napokon odlučili iznijeti istinu o postojanju 'chemtrailsa'. Ali, iako se sada otvoreno priznaje da su chemtrailsi stvarni, javnosti ipak nije priopćena istina o njihovoj pravoj svrsi

Namjerno blokiranje Sunčevih zraka pomoću kemijskog raspršivanja, sada nas uvjeravaju, moglo bi biti ono presudno sredstvo za sprječavanje globalnog zatopljenja (ili klimatskih promjena, ili kako god danas nazivaju ovu histeričnu teoriju zavjera).

„No, tu postoji jedan problem: ljudi, životinje i biljke trebaju Sunce, što zna svatko tko je učio biologiju u osnovnoj školi.“

Biljke rastu i uspijevaju dijelom kroz fotosintezu, a jedna od njenih glavnih komponenti je nezapriječena Sunčeva svjetlost. Ljudima je također potrebna prirodna izloženost Sunčevim ultraljubičastim (UV) zrakama koje u ljudskom tijelu potiču stvaranje 25-hidroksivitamina D, prohormona bolje znanog kao vitamin D.

Vjerovali ili ne, čini se da istraživači sa dva najuglednija sveučilišta u svijetu – Harvarda i Yalea – ne razumiju ništa od svega toga. Ili je to posrijedi, ili tvrdoglavo odbijaju priznati činjenice. Umjesto toga, promiču nastojanja globalista da uvelike smanje broj svjetskog stanovništva, lišavajući ljude prirodne Sunčeve svjetlosti.

Kao što izvještava RT (Russia Today), ‘znanstvenici’ u pozadini ove agende globalnog ‘smanjenja intenziteta Sunčevog zračenja’ ipak priznaju da su njegovi ishodi „vrlo neizvjesni”, uključujući određenu mogućnost (čitaj: visoku vjerojatnost) da će blokiranje Sunčevih zraka dovesti do neusporedivo katastrofalnije situacije za naš svijet od ičega što bi ikad moglo biti uzrokovano klimatskim promjenama, nastalim zbog ljudskog djelovanja.

„… nema nikakvih jamstava da to neće situaciju zapravo dodatno pogoršati, i to na katastrofalan način.” – navodi RT. „Sumnjivo je to pomanjkanje informacija o onome što bi ‘smanjenje intenziteta Sunčevog zračenja’ potencijalno moglo učiniti nama koji se oslanjamo na nj radi osnovnih stvari poput uzgoja prehrambenih biljaka ili nastojanja da se nasmrt ne smrznemo”.

O ‘geo-inženjeringu’ sada otvoreno raspravljaju isti oni ljudi koji su govorili da je to teorija zavjera

Imajte na umu sljedeće: isti ti ‘znanstvenici’ i ‘mediji’ koji sada naširoko izvješćuju o navodnoj potrebi za inženjeringom kako bi se Planet ‘rashladio’, prije svega nekoliko godina fanatično su negirali da takav koncept uopće postoji. Svatko tko bi se usudio spomenuti ‘chemtrailse‘ ili ‘geo-inženjering’ prozivan je ‘suludim’ teoretičarem zavjera, iako su chemtrailsi vidljivi na nebu već duže od desetljeća.

„Iz određenih razloga isti ovi socijalni manipulatori procijenili su da je sazrijelo vrijeme za prestanak laganja, barem o postojanju chemtrailsa.“

Ali uz najnovije priznanje da chemtrailsi postoje, oni i dalje proturaju laž o globalnom zatopljenju, idu i korak dalje, tvrdeći da su chemtrailsi ‘neophodni’ za planetarni opstanak, a klimatski fanatici sa svih strana svijeta kliču im kao spasiteljima svijeta.

Ayn Rand je upozorila na to u svojoj knjizi Pobunjeni Atlas (Atlas Shrugged), detaljno opisujući ono što web portal Zero Hedge naziva „razotkrivanjem raznih državno financiranih  beskorisnih projekata”, upozorivši da svi oni „završe tragedijom i masovnom pogibelji”.

„Od vlakova koji guše svoje putnike do soničnog oružja koje ubija gledatelje, arogancija i nesposobnost rentijerske klase koja je preuzela konce u državnim strukturama SAD-a očitovali su se u svem svojem ‘sjaju.’” – objašnjava Zero Hedge.

„I tako, svaki put kad vidim neku besmislenu ideju u službi politički motivirane laži ja samo pogledam svoju ženu, zatresem glavom i kažem: ‘Pobunjeni Atlas, III. čin, dušo’.”

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…