Početna Novi svjetski poredak U svom tweetu Cynthia McKinney ukazuje na jednog od organizatora ubojstva Johna Kennedyja

U svom tweetu Cynthia McKinney ukazuje na jednog od organizatora ubojstva Johna Kennedyja

Na jučerašnji dan prije 55 godina ubijen je predsjednik SAD-a John F. Kennedy. “Barem jedan od krivaca živ je i danas” u svom tweetu tvrdi dr. sci. Cynthia McKinney, bivša kongresnica i kandidatkinja za predsjednicu američke Zelene stranke

Glavna slika: Nekoliko trenutaka prije atentata u Dallasu

Dr. sci. Cynthia McKinney, bivša kongresnica i kandidatkinja za predsjednicu američke Zelene stranke, jučer je poslala vrlo intrigantan tweet (na svoj poznati beskompromisan način, bez dlake na jeziku).

„Na današnji dan prije 55 godina ubijen je predsjednik John F. Kennedy. Barem jedan od krivaca živ je i danas – George Herbert Walker Bush. U našem trulom političkom i pravnom sustavu krivci za to hladnokrvno ubojstvo uspjeli su proći nekažnjeno. POŠALJITE IH U ZATVOR, A POTOM I NJU!”

Hrabra i nepotkupljiva Cynthia McKinney bila je jedna od rijetkih svijetlih točaka u mračnom glibu što ga nazivamo američkim Kongresom, gdje je većina kongresnika kupljena od strane bankarskog kartela, farmaceutskog kartela ili pak vojno-industrijskog kompleksa i drugih ‘lovatora’.

Evo što o njoj piše u Wikipediji:

„Cynthia Ann McKinney (rođ. 1955.) američka je političarka i aktivistica koja trenutno predaje na Sveučilištu sjevera i juga u Bangladešu.

Kao članica Demokratske stranke bila je izabrana u Zastupnički dom američkog Senata, kao predstavnica savezne republike Georgije. … Funkciju je obnašala od 1993. do 2003. te od 2005. do 2007. … Demokratsku stranku napustila je u rujnu 2007. …

Dok je radila kao zastupnica u Kongresu tražila je da se učine dostupnima dokumenti u vezi uloge FBI-ja u ubojstvu čuvenog američkog hip-hop repera i glumca Tupaca Shakura.

Kritizirala je Bushevu administraciju zbog napada od 11. rujna 2001. Podupirala je donošenje antiratne legislative te je uputila formalni zahtjev za smjenu predsjednika Busha, potpredsjednika Dicka Chenneyja i ministrice vanjskih poslova Condoleezze Rice. Godine 2004., prije svog trećeg zastupničkog mandata, tražila je pokretanje nove istrage o neobjašnjenim aspektima napada od 11. rujna.“

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…