Početna Doba razotkrivanja JE LI MOGUĆE – DIVOVI VISOKI 1,6 KILOMETARA!?
Doba razotkrivanja - Odabrano - 16.10.2018.

JE LI MOGUĆE – DIVOVI VISOKI 1,6 KILOMETARA!?

Naravno da jest, tvrdi Michael Tellinger, južnoafrički istraživač, autor knjiga, političar i osnivač stranke Ubuntu

Otkriće fosila divova među kamenim krugovima u Južnoj Africi preusmjerilo je moju pažnju na DIVOVE u povijesti i njihovu povezanost s ostacima samih kamenih krugova. Pronašao sam dokaze da su bića koja su napravila te kamene krugove bila veća od prosječnog čovjeka danas, moguće i tri puta viša.
Ova slika ispod prikazuje Davida Attenborougha kako leži pored kosti nekog divovskog stvorenja, pronađene 2014. u Argentini, što ukazuje na dimenzije stvorenja iz davne prošlosti.

Još dolje je slika divovskog kamenog zgloba (okamenjenog) nedaleko od moje kuće u Waterval Bovenu u Južnoj Africi, u blizini Kamenih krugova. Tijelo kosti je nekako odrezano, otkrivajući promijenjenu boju okamenjene krvi, srži, masnoća i drugih tekućina. To je prilično drugačiji rezultat okamenjivanja od ostatka glave te kosti.

Ljudi, stvorenja i stabla

U Knjizi Henokovoj piše da su divovi bili visoki i do 1,6 km (3000 lakata). Dokazi o divovskim fosilima u Južnoj Africi su zapanjujući, a ukazuju na fosilizirane dokaze o takvim divovima na raznim mjestima našeg planeta.
U Muzeju kamenih krugova nalazi se nekoliko stotina fosila divova i raznih stvorenja. ALI, u drevna vremena nije bilo samo DIVOVSKIH ljudi već i divovskih stvorenja (životinja), od kojih su neka imala gmazovska i zmajska obilježja.

Zemlju je nekoć prekrivalo gigantsko drveće visine nekoliko kilometara, nalik drveću prikazanom u filmu Avatar Jamesa Camerona.

Iz dana u dan sve više postaje očigledno u kojoj su nas mjeri naše takozvane ‘vlasti’ sustavno lagale o stvarnoj povijesti naše Zemlje.

Osamljeno strmo brdo pod nazivom Vražja kula (Devil’s Tower) u američkoj saveznoj državi Wyoming – sjećate se plakata za film Bliski susreti treće. vrste Stevena Spielberga iz 1977. godine? – zacijelo je najbolji primjer divovskog panja. I tako se misterij naše prošlosti produbljuje sa svakim vratima koja odškrinemo.

Budite otvorena uma i ne bojte se NOVIH informacija. Hrabro prigrlimo istinu. Jer, ako ne znamo tko smo i odakle smo došli, možemo li uopće znati kamo idemo kao ljudska vrsta?

 

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…