Početna Doba razotkrivanja JE LI MOGUĆE – DIVOVI VISOKI 1,6 KILOMETARA!?
Doba razotkrivanja - Odabrano - 16.10.2018.

JE LI MOGUĆE – DIVOVI VISOKI 1,6 KILOMETARA!?

Naravno da jest, tvrdi Michael Tellinger, južnoafrički istraživač, autor knjiga, političar i osnivač stranke Ubuntu

Otkriće fosila divova među kamenim krugovima u Južnoj Africi preusmjerilo je moju pažnju na DIVOVE u povijesti i njihovu povezanost s ostacima samih kamenih krugova. Pronašao sam dokaze da su bića koja su napravila te kamene krugove bila veća od prosječnog čovjeka danas, moguće i tri puta viša.
Ova slika ispod prikazuje Davida Attenborougha kako leži pored kosti nekog divovskog stvorenja, pronađene 2014. u Argentini, što ukazuje na dimenzije stvorenja iz davne prošlosti.

Još dolje je slika divovskog kamenog zgloba (okamenjenog) nedaleko od moje kuće u Waterval Bovenu u Južnoj Africi, u blizini Kamenih krugova. Tijelo kosti je nekako odrezano, otkrivajući promijenjenu boju okamenjene krvi, srži, masnoća i drugih tekućina. To je prilično drugačiji rezultat okamenjivanja od ostatka glave te kosti.

Ljudi, stvorenja i stabla

U Knjizi Henokovoj piše da su divovi bili visoki i do 1,6 km (3000 lakata). Dokazi o divovskim fosilima u Južnoj Africi su zapanjujući, a ukazuju na fosilizirane dokaze o takvim divovima na raznim mjestima našeg planeta.
U Muzeju kamenih krugova nalazi se nekoliko stotina fosila divova i raznih stvorenja. ALI, u drevna vremena nije bilo samo DIVOVSKIH ljudi već i divovskih stvorenja (životinja), od kojih su neka imala gmazovska i zmajska obilježja.

Zemlju je nekoć prekrivalo gigantsko drveće visine nekoliko kilometara, nalik drveću prikazanom u filmu Avatar Jamesa Camerona.

Iz dana u dan sve više postaje očigledno u kojoj su nas mjeri naše takozvane ‘vlasti’ sustavno lagale o stvarnoj povijesti naše Zemlje.

Osamljeno strmo brdo pod nazivom Vražja kula (Devil’s Tower) u američkoj saveznoj državi Wyoming – sjećate se plakata za film Bliski susreti treće. vrste Stevena Spielberga iz 1977. godine? – zacijelo je najbolji primjer divovskog panja. I tako se misterij naše prošlosti produbljuje sa svakim vratima koja odškrinemo.

Budite otvorena uma i ne bojte se NOVIH informacija. Hrabro prigrlimo istinu. Jer, ako ne znamo tko smo i odakle smo došli, možemo li uopće znati kamo idemo kao ljudska vrsta?

 

Pročitajte sljedeće

San i stvaranje svijeta

Morfej, sin Noći i Sna, krilato je božanstvo koje svake noći uzima čovjeka u svoj zagrljaj…