Početna Buđenje iz matriksa STARJEŠINE ABORIDŽINA POČELI SU GOVORITI O ‘POSLJEDNJIM DANIMA’
Buđenje iz matriksa - Odabrano - 09.10.2018.

STARJEŠINE ABORIDŽINA POČELI SU GOVORITI O ‘POSLJEDNJIM DANIMA’

Tisuće Australaca usnulo je san o 'plimnom valu' gdje masivni tsunami udara u istočnu obalu. Uvijek je viši od najviših zgrada, a za sobom ostavlja potpuno novu obalnu liniju

„Posljednji dani … su proročanstvo koje već dugo čekaju pripadnici naroda Origine. …

To je kraj tame i ‘povratak’ duha Snivanja. …

To je znanje bilo globalno, ali su sjeverne kulture istrijebile svoje čuvare znanja u brojnim ratovima. Mi smo bili izdvojeni otok … nauk je sačuvan …

Prema tom proročanstvu, doći će ‘Onaj’ koji će obnoviti taj nauk … kada svijetu bude najpotrebniji. … Pripadnici naroda Origine trebaju biti spremni … da budu Burram Yanbuhyn … da budu učitelji, a ne da šire strah zbog nadolazećih promjena … već da budu vjesnici mira i radosti … baš kao što je bilo u Alcheringi… na početku…” – Stella Wheildon.

Tisuće Australaca usnulo je san o ‘plimnom valu’ gdje masivni tsunami udara u istočnu obalu. Uvijek je viši od najviših zgrada, a za sobom ostavlja potpuno novu obalnu liniju.

Istraživanja pokazuju da su, tijekom tisućljeća, takvi valovi opetovano udarali u australsku istočnu obalu, a mnogi su zabilježeni u usmenim predajama starosjedilačkih Australaca.

Da bismo dali kontekst sadašnjoj pojavi tog proročanstva, razmotrite činjenicu da su tijekom posljednjih 100.000 godina aboridžinski narodi i njihove kulture opstajali, dok su ledeno doba, erupcija supervulkana Toba, događaji izumiranja megafaune plus masivne promjene obalne morske razine pustošili naš planet, no nijedan od tih događaja nije bio smatran ‘posljednjim danima’.

Sada se već povelik broj Australaca-starosjedilaca vraća zemlji kako bi pripremili svoj duh i povezali se s njome. Druge se potiče da podijele svoje znanje s onima voljnim da ih poslušaju.

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…