Početna Doba razotkrivanja KORIŠTENJE SUNCA KAO ORUŽJA?
Doba razotkrivanja - Odabrano - 09.10.2018.

KORIŠTENJE SUNCA KAO ORUŽJA?

Jesu li kineski hakeri otkrili pravi razlog zatvaranja solarnog opservatorija u Novom Meksiku

Solarni opservatorij u mjestu Sunspot, Novi Meksiko, neočekivano je bio zatvoren prošli mjesec (6. – 17. rujna), navodno zbog ozbiljnijeg „sigurnosnog problema”, a bile su zatvorene i dvije pošte. Istragu je vodio FBI. U isto vrijeme, misteriozno te iznenada bio je zatvoren i čitav niz opservatorija širom svijeta: u Čileu, Australiji, Pennsylvaniji, Havajima (dva opservatorija) itd. Nakon provedene istrage, kao razlog se navodi gledanje dječje pornografije od strane noćnog čistača, na kompjuterima iz opservatorija. Da pukneš od smijeha. Jer, takvo objašnjenje malčice je ‘šuplje’, a zatvaranje čitavog opservatorija zaslužuje ipak malo jači razlog.

Jedan od tih razloga, pretpostavljaju neki istraživači, je otkriće flotile svemirskih brodova nedaleko našeg Sunca. Ispod pogledajte slike koje kruže Internetom o ovom događaju…

Nisu izvanzemaljci već Kinezi

Ali, najnovija saznanja upućuju na mogućnost da je Kina hakirala taj solarni opservatorij kako bi stekla kontrolu nad tajnovitim vojnim programom HAARP, povezanim s „upravljanjem vremenom”Bottom of Form

. HAARP, koji koristi neke od najjačih svjetskih radio odašiljača, navodno služi (između ostalog) za upravljanje vremenom. Vremenske prilike tako mogu postati moćno oružje. Neki također smatraju da se HAARP koristi za kontrolu uma te da uzrokuje zemljotrese.

Navodni zviždač pod pseudonimom ‘Sam’, iz američke Agencije za napredna vojna istraživanja (DARPA), kazao je Clydeu Lewisu, domaćinu radio emisije Ground Zero, emitirane na YouTubeu, da su „kineski špijuni” hakirali solarni opservatorij kako bi pristupili strogo povjerljivim tajnim američkim programima koji bi, tvrdi on, mogli biti iskorišteni kao „solarno oružje” (gdje bi kao oružano sredstvo poslužilo sâmo Sunce).

Taj zviždač tvrdi da pomoću ovih programa Amerikanci uspijevaju ‘upravljati’ površinom i atmosferom Sunca (koronom) u tolikoj mjeri da mogu „potaknuti koronalno izbacivanje Sunčeve mase (CME) kontrolirane veličine”. On tvrdi da su „veoma blizu” tome da sasvim upravljaju Suncem.

‘Sam’ je još kazao da su znanstvenici iz solarnog opservatorija u Sunspotu, Novi Meksiko, uspjeli napraviti rupu na površini Sunca i zasjeniti određene dijelove Zemlje. Na taj način, moglo bi se izravno utjecati na vremenske prilike. To je, po njemu, dio dijaboličnog plana potpunog upravljanja vremenom pomoću kojeg bi se, naposljetku, došlo do stvaranja sumorne globalističke distopije.

(Izvori: kingdomzozo.club, GreatAwakening, Leak Project, Gina Maria Colvin Hill, invidio.us)

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…