Početna Doba razotkrivanja Bivši NASA-in astronaut: Miroljubivi izvanzemaljci čuvaju svijet od nuklearnog rata
Doba razotkrivanja - Odabrano - 04.10.2018.

Bivši NASA-in astronaut: Miroljubivi izvanzemaljci čuvaju svijet od nuklearnog rata

Pred kraj svog života, bivši NASA-in astronaut Edgar Mitchell, uputio je svijetu koji danas hoda po rubu nuklearnog armagedona poruku nade – miroljubivi izvanzemaljci postoje i ne žele nuklerani rat na Zemlji

Izvanzemaljci doista postoje, tvrdio je do kraja svog života Edgar Mitchell (1930. – 2016.), bivši NASA-in astronaut i jedan od nekolicine koji su hodali površinom Mjeseca. Jedno od njegovih svjedočanstava koje je iznio prije nekoliko godina, danas je posebno aktualno jer svijet hoda po rubu nuklearnog armagedona. Žarišta sukoba velikih sila, posebno u Siriji, Ukrajini i Južnom kineskom moru mogu ekalirati u izravni vojni sukob SAD-a, Rusije i Kine, a tada nas dijeli samo jedan korak da gubitnik u tom ratu posegne prije poraza za nuklearnim oružjem. Ali, govorio je Mitchell, tu su izvanzemaljci, miroljubiva stvorenja koja su već spriječila nuklearni sukob između Sjedinjenih Država i Sovjetskog Saveza, a postoji nada da će to učiniti opet u slučaju novog izravnog sukoba SAD-a, Rusije i Kine.

Visoki američki dužnosnici svjedočili su pojavi izvanzemaljskih svemirskih brodova prilikom testiranja nuklearnih projektila tijekom 1940-ih. Kada su provedena prva nuklearna testiranja u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko, bili su primijećeni (16. srpnja 1945.) izvanzemaljski brodovi kako lebde iznad jednog nuklearnog postrojenja, dodaje Mitchell.

„White Sands [pustinja u Novom Meksiku] bila je testno područje za atomsko oružje, a upravo je to zanimalo izvanzemaljce. Željeli su saznati kakve su naše vojne mogućnosti.” – rekao je taj, sada bivši NASA-in veteran.

Mitchell je također rekao da je razgovarao s drugim ljudima, bivšim vojnim pilotima i časnicima koji su nadgledali nuklearne baze tijekom prošlog stoljeća.

„Kazali su mi da su ondje često viđali NLO-e i da su onesposobljavali njihove projektile. Drugi časnici iz baza na Pacifičkoj obali rekli su mi da su njihove [probne] projektile često obarale izvanzemaljske svemirske letjelice. U to je vrijeme bilo mnogo takvih aktivnosti.” – izjavio je Mitchell, prema navodima informativnog web portala Inquisitr.

Taj bivši NASA-in astronaut uvjeren je da naš planet redovito posjećuju izvanzemaljci i da američke vlasti znaju za njihovo postojanje, ali su, eto, odlučile istinu skrivati od javnosti.

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…