Početna Doba razotkrivanja Žena ‘oteta’ od strane izvanzemaljaca, prije 50 godina, nacrtala je preciznu kartu njihova sazviježđa
Doba razotkrivanja - 18.09.2018.

Žena ‘oteta’ od strane izvanzemaljaca, prije 50 godina, nacrtala je preciznu kartu njihova sazviježđa

Godine 1961., Betty i Barney Hill iz New Hampshirea tvrdili su da su ih bili oteli izvanzemaljci. Betty je nacrtala kartu sazviježđa koju su joj oni pokazali. Međutim, znanstvenici onog vremena odbacivali su autentičnost te karte rekavši da takvo sazviježđe ne postoji. Danas, pak, znanstvenici kažu da njena karta zrcali sazviježđe Zeta Reticuli. Je li to konačan dokaz otmica od strane izvanzemaljaca?

Betty i Barney Hill izgubli su pojam o tri sata svoga života

Vozeći se u Lancashireu, država New Hampshire (SAD), Betty i Barney Hill su, u jednom trenutku, ugledali ovalnu letjelicu čudnog izgleda kako lebdi iznad njih. Vidjeli su da ih izvanzemaljska bića gledaju kroz zakrivljen prozor. Sljedeće čega se sjećaju je parkiranje automobila ispred njihove kuće u Portsmouthu. Ni Betty ni Barney nisu se sjećali nikakvih detalja glede onoga što se dogodilo te noći.

 

Kada je oteta, Betty je razgovarala s ‘Ispitivačem’

Betty se kasnije bila podvrgnula hipnozi te je konačno saznala što se događalo tijekom ona izgubljena tri sata:
„U letjelici, Barneyja su odveli u jednu prostoriju, a mene u drugu. Onoga koji je vršio testiranja zvali smo Ispitivač. Prvo su me posjeli na nekakav stolac te su mi pregledali oči, uši, nos i grlo. Zatim su me položili na stol i rekli da žele provjeriti moj živčani sustav.
Potom su mi kroz pupak pokušali provući nekakav instrument nalik igli, što je bilo prilično bolno, pa su to prestali činiti. Barneyev pregled bio je isprva sličan mome, no jako ih je zanimala njegova koštana struktura”.

Betty je također spomenula svoj razgovor s bićem kojeg je smatrala glavnim te ga je nazvala ‘Vođom’. Upitala ga je odakle dolaze i kazala mu kako zna da ne dolaze sa Zemlje. Izvanzemaljac joj je tada pokazao zvjezdanu kartu, uprijevši prst u područje s kojega dolaze.

Tvari na haljini nisu bile „organskog porijekla”

Još je jedan neobičan dokaz potkrepljivao činjenicu da je Betty bila oteta. To su bili ostaci nekakvog ružičastog praha na haljini koju je nosila. Kada je izvršena analiza tog praha, utvrđeno je da „nije organskog porijekla”.
Osim toga, u prtljažniku automobila kojeg su vozili u vrijeme otmice pronađeni su sjajni koncentrični krugovi. Kada je uz krugove bio stavljen kompas, igla se počela bjesomučno vrtjeti.

Barney je umro 1969., a Betty Hill je poživjela do 2004., nakon višegodišnjeg dokazivanja svijetu da su njih dvoje doista bili oteli izvanzemaljci.

Pročitajte sljedeće

UN NAJAVIO ‘AEROSOLNI GEOINŽENJERING’: Komercijalni zrakoplovi stvarat će umjetne oblake protiv klimatskih promjena

Na ovom UN-ovom sastanku zaključeno je kako je upravo geo-inženjering budućnost ‘bor…