Mikročipiranje
Početna Novi svjetski poredak WEF: GRAĐANI MORAJU IMATI IMPLANTIRANE ČIPOVE AKO ŽELE SUDJELOVATI U DRUŠTVU

WEF: GRAĐANI MORAJU IMATI IMPLANTIRANE ČIPOVE AKO ŽELE SUDJELOVATI U DRUŠTVU

Svjetski ekonomski forum objavio je da u vrlo bliskoj budućnosti građanima moraju biti implantirani CBDC čipovi kako bi mogli obavljati osnovne stvari poput nabave hrane i vode

WEF (Svjetski ekonomski forum) objavio je da u vrlo bliskoj budućnosti građanima moraju biti implantirani CBDC čipovi (CBDC = Central Bank Digital Currency tj. digitalna valuta Središnje banke) kako bi mogli u potpunosti sudjelovati u društvu i obavljati osnovne stvari poput nabave hrane i vode. Prema profesoru Richardu Werneru, u vrlo bliskoj budućnosti građani će „trebati koristiti najnoviju tehnologiju” kao što je „CBDC implantirani čip” kako bi mogli pristupati svojem bankovnom računu.

Profesor Richard A. Werner je ekonomist i profesor bankarstva i financija. Poznat je kao predlagatelj nove monetarne politike (nakon krize) koju je nazvao „kvantitativno popuštanje” (engl. Quantitative Easing – QE).

Takvu politiku predložio je u Japanu 1995. kao glavni ekonomist jedne britanske investicijske banke.

Werner je također radio kao istraživač na Oksfordskom sveučilištu te u bankama kao što su Bank of Japan, Development Bank of Japan i Asian Development Bank. Podržava uspostavu neprofitnih društvenih banaka putem inicijative pod nazivom Local First CIC.

 

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…