Početna Doba razotkrivanja Zpower uređaj za besplatnu energiju mijenja cjelokupnu paradigmu!
Doba razotkrivanja - Odabrano - 11.01.2019.

Zpower uređaj za besplatnu energiju mijenja cjelokupnu paradigmu!

Ovaj uređaj energiju proizvodi od Sunca, čak i usred noći jer ne koristi vidljivu svjetlost već druge oblike energije koje Sunce stvara svuda oko nas! Uređaj ZPower doslovno crpi neograničenu energiju Sunca 24 sata dnevno!

Glavna slika: Kućište od pleksiglasa u kojem se uglavnom nalazi zrak pokazuje da nikakve skrivene baterije ne pokreću uređaj.

Kompanija pod nazivom ZPower upravo je promijenila čitavu energetsku paradigmu! Nedavno su izradili uređaj koji energiju proizvodi od sunca, čak i usred noći! Taj uređaj ne koristi vidljivu svjetlost Sunca već druge oblike energije koje Sunce stvara svuda oko nas! Sličnu je stvar postigao Nikola Tesla prije više od stotinu godina! Uređaj ZPower doslovno crpi neograničenu energiju Sunca 24 sata dnevno! Ovaj izumitelj naziva je kružnom energijom. Ona ima značajke izmjenične struje (AC), ali i istosmjerne (DC).

„Ne postoji ništa slično tome! Već imaju radne prototipe koje možete vidjeti u videu ispod. Ovi prototipovi spremni su biti dio rješenja problema na Zemlji.“

Neograničena besplatna energija

Uređaj ZPower nema pokretnih dijelova koji bi se trošili! Radi izvan vidljivog spektra svjetlosti, što znači da struju proizvodi 24 sata dnevno! Energiju Sunca koju ovaj uređaj dobiva Zemlja ne može blokirati. Dakle, radi i pod zemljom! Ovo nije tek neka nerealna teorija. Već su izradili uređaje koji rade savršeno! U gornjem videu možete vidjeti kako s lakoćom uključuju snažno svjetlo iz helikoptera, što ne može učiniti ni automobilski akumulator! Također su konstruirali prototip od 6000 watta sposoban da opskrbljuje energijom kuću, ali njihov sljedeći cilj je uređaj od 1 megawatta koji bi koristio 20 modula od 50 kW smještenih unutar posebno izrađenog teretnog kontejnera.

„Ne postoje granice onoga što bi taj uređaj mogao pogoniti!“

S neograničenom besplatnom energijom možemo ozeleniti sve pustinje, pretvaranjem slane oceanske vode u slatku (pitku) vodu. Više slatke vode, uz nula troškova za gorivo, znači veću proizvodnju hrane i niže cijene hrane i svega ostalog! Snagama ‘duboke države’ i njihovom Novom svjetskom poretku to se zasigurno neće svidjeti.

Istina je da ne trebamo naftu, ugljen, kao ni nuklearnu, solarnu, vjetrenu energiju ili bilo što drugo, osim kao prijelazno sredstvo dok se ova tehnologija ne usavrši i ne počne masovno proizvoditi. S ovom tehnologijom možete imati uređaj veličine sobne klime koji će proizvoditi 50Kw struje, a njome možete opskrbiti cijelu ulicu.

Možemo promijeniti budućnost

Konstruktori ZPower uređaja učinili su ono što su ranije učinili i neki drugi, ali SADA je vrijeme da se to obznani široj javnosti i time, ovaj put, spriječi zataškavanje ovih informacija! Sam izumitelj ovog uređaja taji frekvencije koje je koristio, ali očito je da taj mali i vrlo lagani uređaj stvara mnogo struje. Tako proizvedenom strujom mogu se pogoniti brodovi i vozila a  da se nikada ne trebaju zaustavljati radi uzimanja goriva! S ovakvim izvorom energije čak bi se mogli napajati avioni s propelerima! Vojska bi ju mogla koristiti za podmornice i dronove. Zamislite koliko će novca biti ušteđeno kada elektrane, kuće, autobusi, kamioni, automobili i brodovi počnu koristiti ovu čistu i besplatnu energiju umjesto nafte pod kontrolom raznih kartela! Zašto da se gnjavimo solarnim kolektorima kada oni ne rade noću, a chemtraili ionako oslabljuju njihov učinak. Zašto da se mučimo s vjetrenim elektranama kad ovaj uređaj radi 24 sata dnevno, bilo sunce ili kiša, pa čak i pod zemljom?

 

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…