Početna Novi svjetski poredak NEPOBITAN DOKAZ: Američke vlasti lažu o chemtrailsima još od početka 1990-ih – neporecivi službeni dokumenti!

NEPOBITAN DOKAZ: Američke vlasti lažu o chemtrailsima još od početka 1990-ih – neporecivi službeni dokumenti!

Priručnik Američkog zrakoplovstva o chemtrailsima i kemiji pronađen je u jednoj sveučilišnoj knjižnici

[Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: Danas ujutro, 01. 01. 2019. godine, građani Zagreba a vjerojatno i cijele Hrvatske, primili su (ne)očekivanu novogodišnju čestitku vladajuće elite – nebo iznad grada bilo je opet prošarano chemtrailima. Ovaj zloćudni program geoinženjeringa obilježio je prošlu (i protekle godine) i nastavlja se u novoj 2019. godini. Stoga i mi, na našem portalu, u novu godinu ulazimo s novim dokazima o tom golemom ‘poduhvatu’ kontaminacije zraka…]

U nastavku teksta možete pročitati pismo koje je službenicima lokalne vlasti grada Gainesvillea na Floridi poslao dugogodišnji borac protiv chemtrailsa.

Tom poborniku očuvanja okoliša treba čestitati što je, pod rubrikom ‘Američko zrakoplovstvo’, iskopao ove krajnje inkriminirajuće dokaze o programima geoinženjeringa koji se provode sve ovo vrijeme. Ako je ikada postojao neki čvrsti pokazatelj dokazane krivnje, onda je to ovaj.

Dokaz

Kao što ćete vidjeti dolje, naslov tog službenog dokumenta je „PRIRUČNIK O CHEMTRAILIMA: Kemija 131, Odsjek za kemiju, Akademija Američkog zrakoplovstva” („CHEMTRAILS MANUAL: Chemistry 131, Dept. of Chemistry, U.S. Air Force Academy”). Presnimka dolje objavljene naslovne stranice datirana je: „30. listopada 1990.”, a na vrhu je napisana riječ ‘CHEMTRAILSI’, otisnuta velikim slovima.

Iz gore spomenutog pisma:

„Dragi odbornici i gradski službenici,

‘Teorija zavjere’ o chemtrailsima započela je kao publikacija Ministarstva obrane.

Čak i ne odveć pomno istraživanje pokazat će da je izraz CHEMTRAILSI objavilo Ministarstvo obrane 1990. godine, kao dio naslova kemijskog priručnika namijenjenog Akademiji Američkog zrakoplovstva.

Gotovo 30 godina glavni mediji povezuju izraz ‘chemtrailsi‘ s ‘teorijom zavjere’, prešućujući svojim čitateljima/gledateljima da su američki porezni obveznici financirali  tiskanje tog u medijima ozloglašenog izraza ‘chemtrailsi‘.

Ja sam uspio rekonstruirati PRIRUČNIK O CHEMTRAILIMA iz 1990. koristeći mikrofilmske resurse bibliotekarskog sustava.

U Priručniku se ne govori samo o kemiji. Počevši od 64. stranice, autori teksta odmiču se od puke znanosti te raspravljaju o političkoj znanosti strateških rezervi nafte i plina, uključujući razvoj i kronologiju alternativnih oblika energije.

Priručnik možete pogledati ovdje:
https://archive.org/details/ChemtrailsManualChemistry131ManualUSAFAcademy
Fall1990_201810/page/n199

Cjelovitom PRIRUČNIKU O CHEMTRAILIMA, pronađenom u Knjižnici William T. Young Sveučilišta države Kentucky, također možete pristupiti na ovom linku, u slučaju da gornji bude izbrisan: http://stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2018/12/Chemtrails-Manual-Chemistry-131-Manual-USAF-Academy-Fall-1990-1.pdf

Presnimka naslovne stranice Priručnika

Mi koji pratimo chemtrailse znamo da su bili redovito raspršivani daleko prije 1990. godine. Ustvari, autora ovog članka s portala SOTN (State Of The Nation) na chemtraisle je upozorila njegova majka tijekom 1970-ih u državi New York.

Činjenica da je iscrpni kemijski priručnik bio napisan i objavljen 1990. godine pokazuje kako su te devastirajuće operacije u to vrijeme bile dobro razrađene. (Vidi dolje prikazan ‘Sadržaj’ Priručnika o chemtrailima.)

Slika iznad: ‘Naslovna stranica’ Priručnika

Slika iznad: ‘Sadržaj’ Priručnika o chemtrailima

Donja presnimka predstavlja čvrst dokaz koji mogu provjeriti istraživači chemtrailsa, da je taj dokument bio službeno arhiviran u ‘Evidenciji mikrofilmova američke vlade’ unutar ‘Registra stručnih listova Knjižnice Young’ na ‘Sveučilištu države Kentucky’. I da je bio prebačen na mikrofilm ’14. 08. 1992.’.

Chemtrailski sindrom: posljedice po zdravlje

One koji sumnjaju da možda pate od chemtrailskog sindroma molim da pročitaju dolje navedeni razotkrivajući dokument. Svaka obitelj u Americi i svijetu trebala bi ga pomno pročitati: CHEMTRAIL SYNDROME: A Global Pandemic Of Epic Proportions

Taj članak je uistinu ‘obavezno štivo’ za svakoga jer je najbolji prikaz chemtrailskog sindroma koji se danas može naći na internetu.

Zaključak

Naravno, mnogi od nas već znaju da američke savezne vlasti lažu o tom golemom ‘poduhvatu’ kontaminacije zraka putem chemtrailsa. Znamo i da su chemtrailsi samo jedna komponenta mnogo šireg i sofisticiranijeg režima modifikacije vremena, klimatskog inženjeringa i ‘meteorološkog’ ratovanja.

Važno je napomenuti da su svi referentni članci spomenuti u ovom tekstu relativno stari, pa možemo samo pretpostavljati koliko su napredniji postali svi ovi krajnje destruktivni i ubilački tajni programi. Znamo da je katastrofalna mega-oluja – uragan Michael – bio vremenski sustav iskorišten kao oružje da uništi velika područja floridskog poluotoka u listopadu 2018. HURRICANE MICHAEL: A Geoengineered Superstorm Targeting Tallahassee and Florida Panhandle—Why!

S obzirom na to da globalistički vladari i snage Novog svjetskog poretka već rutinski koriste kataklizmičko meteorološko ratovanje kako bi poharali svaku regiju ove zemlje, krajnje je vrijeme da te katastrofične crne operacije budu obustavljene. Odatle i glavna poruka ovog članka:

OBUSTAVITE zaprašivanje chemtrailsima!

Geoinženjering mora prestati!

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…