Početna Buđenje iz matriksa Američki znanstvenik u krugovima u žitu otkrio binarni kod s porukama izvanzemaljaca
Buđenje iz matriksa - Odabrano - 13.12.2018.

Američki znanstvenik u krugovima u žitu otkrio binarni kod s porukama izvanzemaljaca

Američki znanstvenik Dr. sci. Horace Drew nedavno je izvijestio o otkriću skrivenih poruka u krugovima u žitu koje potječu od izvanzemaljaca i/ili ljudskih vremenskih putnika

Glavna slika: Bohdánkov, Liberec, 7. srpnja 2018.
[Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: Krugovi u žitu vrlo su ‘ustrajna’ pojava kameleonskih osobina. Najprije smo ih smatrali povremenim kuriozumom ruralnih krajeva, pa egzotičnim produktima New age filozofije u razdoblju harmonične konvergencije nakon 1987., predmilenijskim znakovima vremena i, na kraju, pretkazanim glasnicima ‘nove ere’ koja bi trebala nastupiti negdje poslije 2012. No, predviđani nestanak tih krugova nikako da nastupi. Sada se čini da su postali trajna, poput stijene čvrsta osobitost krajolika, uglavnom u Engleskoj ali uz nekoliko ‘bljeskova’ u drugim zemljama, a naoko nisu vezani ni uz kakav zeitgeist (‘duh vremena’). A počeli su se javljati i znanstvenici zainteresirani za fenomen. U ranijem tekstu na našem portalu Dešifrirani izvanzemaljski piktogrami o prijetećoj katastrofi i prelasku na višu razinu postojanja možete pročitati što o ‘krugovima’ misle neki ruski znanstvenici, a sada im se pridružio i američki kolega.]

Dr. sci. Horace Drew diplomirao je na Cal Techu i znanstvenik je u CSIRO-u (Organizacija Commonwealtha za znanstvena i industrijska istraživanja; nezavisna australska vladina agencija za znanstvena istraživanja). Već više od 20 godina on proučava mnoge od misterioznih formacija koje se preko noći pojavljuju u poljima širom svijeta, posebno u Velikoj Britaniji. Ove formacije, kaže Drew, sadrže poruke u binarnom kodu koje potječu od izvanzemaljaca i/ili ljudskih vremenskih putnika. Mnogi od tih krugova u žitu su lažni, ali on je naučio razlučivati krivotvorine od pravih formacija. I dok lažni krugovi pokazuju brojne nesavršenosti te su često prilično ‘grubi’, oni pravi iskazuju vrlo visoku razinu sofisticiranosti, ali i neke druge razlike. Stabljike žita kod lažnjaka, primjerice, savijene su iznad polovice svoje visine, dok su kod pravih krugova savijene pri tlu.

Slika iznad: Sokolovskaja, Krasnodar, 19. lipnja

Pozdravi i upozorenja naprednih civilizacija

U intervjuu s novinarkom Megan Palin koja piše za News.com.au Drew je objasnio da je u porukama krugova u žitu otkrio binarno kodiranje, „naprednije od onog koje danas koriste naša računala”, ali da ih može raščlaniti i, u nekim slučajevima, pročitati.
Po Drewu, neki krugovi u žitu nude općenite opise budućnosti. „Drugi krugovi (u žitu) prikazuju shematske slike budućnosti vezane uz astronomska ili ljudska zbivanja”.

Neke od dešifriranih poruka govore sljedeće: „Mnogo bola, ali vremena još ima. Imajte povjerenja. Dobro ipak postoji”.

Ili… „čuvajte se donositelja lažnih darova i njihovih pogaženih obećanja”; „Mi se suprotstavljamo obmani. Komunikacijski kanal se zatvara”.
Poruke ‘izvanzemaljaca’, kaže on, mogu biti pozdrav od naprednih civilizacija koje na ljude gledaju onako kao što mi gledamo na životinje. No, možda ‘vremenski putnici’ iz budućnosti, smatra on, uopće nisu zainteresirani da s nama komuniciraju. Umjesto toga, krugovi u žitu mogu biti markeri koji pomažu pri utvrđivanju vremenskih razdoblja.

Tehnologije do dalekih planeta i zvijezda

„Mnoštvo je znanstvenih dokaza, kaže Drew, koji pokazuju da su neke krugove u žitu napravila inteligentna bića iz drugih svjetova ili vremêna.“

„Laboratorijski rezultati analize uzoraka tla ili biljaka uzetih iz jednog kruga u žitu – u okviru istraživanja u Brazilu iz listopada 2016. – pokazuju da je ta žitna formacija bila načinjena pomoću nepoznatih sterilizirajućih prikaza.” – kazao je Drew. Štoviše, širenje teorija o ‘lažnjacima’ su, uvjeren je, djelo medija. „Političari su uplašeni jer vjeruju da budu li o tome govorili da će izgubiti glasove”. Što se tiče službenih istraživanja, „Koji god znanstveni tim radio na tome, mislim da nam neće dati potpune informacije jer bi to narušilo njihov program, štogod da rade”.
Važno je da ljudi nastave tragati za odgovorima, smatra Drew. „Izvanzemaljski posjetitelji imaju tehnologije koje bi nam uvelike koristile; na primjer, kako dobivati sigurnu, čistu energiju bez sagorijevanja nafte, ugljena ili plina. Ultrabrzi pogonski sustavi bazirani na gravitaciji te inerciji mogli bi nas sigurno nositi do dalekih planeta i zvijezda.“

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…