Početna Novi svjetski poredak U Parizu se događa revolucija! Insajder otkriva pravu priču

U Parizu se događa revolucija! Insajder otkriva pravu priču

U svom nedavnom izvještaju iz Pariza Luke Rudkowski iz nezavisne medijske organizacije 'We Are Change' otkriva što je to doista u pozadini prosvjeda 'žutih prsluka'. Njegov sugovornik, jedan od sudionika u tom pokretu, govori ono što ne možemo čuti u našim medijima obmane!

[Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: S obzirom na šturost izvještaja glavnih medija o uzavreloj situaciji u Francuskoj, odlučili smo prenijeti najvažnije misli iz nedavno vođenog intervjua s jednim od sudionika pokreta ‘žutih prsluka’. Srž tog razgovora kojeg je vodio Luke Rudkowski iznio je, u nekoliko rečenica, Glenn Canady s web portala Project.Nsearch, osvrnuvši se i na trenutnu situaciju u SAD-u te naglasivši potrebu za korjenitim promjenama u toj zemlji. Cijeli jedanaestominutni Lukeov intervju možete pogledati u videu na kraju teksta.]

U svom nedavnom izvještaju iz Pariza Luke Rudkowski iz nezavisne medijske organizacije ‘We Are Change’ otkriva što je to doista u pozadini prosvjeda ‘žutih prsluka’. Njegov sugovornik, jedan od sudionika u tom pokretu, govori ono što ne možemo čuti u našim medijima obmane!

Najviše mi se svidjelo kad je rekao: „Revolucija se događa sada! Prestanite gledati TV!”

On uvjerava da će se U Francuskoj do kraja ove godine nešto KRUPNO dogoditi! Ovdje je važna vijest to da ljudi počinju uviđati kako je Macron samo marioneta i da postupa po nalozima bankara! Istina se brzo širi i ‘oni’ je ne mogu zaustaviti!

Recite svima da smo svi zajedno u istom loncu. Moramo okončati ropski sustav Federalnih rezervi u Sjedinjenim Državama! Tvitove o tome pošaljite i Trumpu! Kad ukinemo Federalne rezerve više nećemo morati plaćati porez, jer svi naši porezi odlaze bankarima zbog kamata na prevarantski dug koji su sami stvorili!

Samo naprijed, domoljubi! Francuska i Sjedinjene Države su zapravo najbolji prijatelji. Francuzi su nam pomogli da, kao britanska kolonija, naposljetku izborimo nezavisnost! Sada Francuska postaje svjesna bankarskih podvala, čak i više nego mi!

Francuska cijelom svijetu pokazuje da više NEĆEMO biti ROBOVI korumpirane, bezdušne ‘elite’! Proslijedite ovo dalje, svima!

 

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…