Početna Doba razotkrivanja Šifrirano poročanstvo iz Biblije – mega tsunami poharat će Španjolsku i dio SAD-a
Doba razotkrivanja - Odabrano - 26.11.2018.

Šifrirano poročanstvo iz Biblije – mega tsunami poharat će Španjolsku i dio SAD-a

Prema mnogim katastrofičarima, svijet ulazi u svoje „posljednje dane”, a sve su jasnije naznake katastrofičnih događaja koji su tu, „iza ugla”, te bi mogli nastupiti svaki čas

Jedna svima poznata knjiga govori o predskazanjima „svršetka svijeta”. U Bibliji, točnije u Otkrivenju, u nekoliko odlomaka spominje se budućnost čovječanstva i bezbroj nevolja koje će nas zadesiti.

Mnogi religijski stručnjaci kažu da sada zaista živimo u vremenu ‘apokalipse’ (starogrčki: ἀποκάλυψις apokálypsis, od ἀπό i καλύπτω, što doslovno znači ‘otkrivanje’), gdje se sve što se sada zbiva odvija u skladu s određenim navodima iz svetih spisa.

„Prema nekim tvrdnjama, kodirani odlomci u biblijskom Starom zavjetu govore o golemom  plimnom valu – ili, pak, kometi – koji će opustošiti Španjolsku, Portugal te dio SAD-a i Južne Amerike.“

U kodiranim odlomcima spominje se kako će taj razorni val lišiti života bezbroj ljudi, a oni koji prežive plakat će među ruševinama.

Više o svemu tome saznajte u ovom videu:

Prijevod navoda iz videa:

Skriveni kôd u Bibliji otkriva da će dio jednog vulkana skliznuti u more i otposlati valove visoke oko 100 metara prema Španjolskoj, uz megatsunami u kojem će poginuti milijuni ljudi. Tajni odlomci nagovješćuju da će eruptirati vulkan na Kanarskim otocima, što će zapečatiti sudbinu milijuna ljudi. Predskazanja koja su sastavili teoretičari govore kako će se dio vulkana Cumbre Vieja (čita se: „kumbre vijeha”, a ne ‘vijeđa’ kao u videu; op. prev.) na kanarskom otoku La Palma – u blizini najvećeg otoka na Kanarima, Tenerifea – srušiti u more te izazvati pustošenje: ogromne plimne valove koji će udariti u južnu i zapadnu obalu Španjolske te u dijelove Portugala. Čudovišni tsunami potom će udariti u sjevernu Afriku, a zatim će krenuti tisuće kilometara preko Atlantika i preplaviti karipske otoke te istočnu obalu SAD-a.

U nekim segmentima Starog zavjeta spominje se kako će svi bježati a da će preživjeli ljudi biti shrvani te će jecati i jaukati u razorenim kućama.

„U izvornim hebrejskim tekstovima ove zatrašujuće prizore otkrio je vidovnjak T. Chase koji vodi web stranicu Revelation13.net.“

Relevantne izvatke pronašao je i sastavio posebni softverski program koji briše prostore između riječi i ostavlja kontinuirani blok slova. Program zatim traga za određenim riječima, a njegovi rezultati su jezoviti. Među pronađenim riječima su ‘Kanari’, „visoka planina”, ‘val’, ‘strašan’, ‘smrt’ i ‘Miami’. U drugim odlomcima sadržani su izrazi: „podrhtava nebo i zemlja”, „silan vjetar”, „shrvana srca” i „bit će prestravljeni”, „buka mnoštva” i „tamo će ležati pustinjske zvijeri”.

Dakle, predviđa se pad dijela vulkana u more, a tajni kôd otkriva da će se „oglasiti drugi anđeo” i da „velika planina u kojoj gori vatra biva bačena u more”, a „treći dio mora postade krv”.

Ali, u Starom zavjetu spominje se još jedan strašan scenarij, gdje riječ ‘kometa’ sugerira da će pogubni tsunami biti izazvan odlomljenim komadom neke komete koja će se obrušiti u ocean.

Potencijalna opasnost koju predstavlja mogući pad dijela vulkanskog otoka La Palma u more već je duže vremena na tapetu mnogih teoretičara katastrofa, pa postoje brojni video klipovi s kompjuterskim simulacijama tsunamija kojeg uzrokuje takvo obrušavanje stijenke vulkanskog otoka La Palma u more.

Pogledajte recimo OVDJE ili OVDJE.

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…