Početna Novi svjetski poredak Zapadna civilizacija postala je apsurdna karikatura

Zapadna civilizacija postala je apsurdna karikatura

Ne, ovo nije šala. Ovo je politička korektnost

[Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: Politička korektnost je novo, moćno sredstvo metode ‘zavadi pa vladaj’ i kontrole ljudskog uma. Njezina svrha trebala bi biti raznolikost i tolerancija, no ona je zapravo organizirana mržnja, organizirana viktimiziranost i lažna tolerancija koju nameće krajnja netolerancija. Prije no što Vas prepustimo čuđenju primjera političke korektnosti iz teksta Paula Craiga Robertsa, evo nekoliko primjera koje je sakupio David Icke u svojoj knjizi „Fantomski Ja“.

  • Takvu ludost i sustavnu diskriminaciju personificirala je Bahar Mustafa, ravnateljica Odjela za socijalnu sigurnost i kulturnu raznolikost na koledžu Goldsmith u sklopu Londonskog sveučilišta, kada je (2015.) bijelcima i muškarcima zabranila pristup nekom događanju kako bi se promicala jednakost. Jedini dobrodošli ljudi bili su „samoodređene žene i pripadnice etničkih manjina i nebinarne osobe sa spolnim identitetom koji uključuje izraz ‘žena’.”
  • CoExist House, američka i britanska međuvjerska skupina, pozvala je poslodavce da zabrane sendviče od šunke i rolade s kobasicom zbog toga što bi ih muslimani i Židovi mogli smatrati uvredljivima. No, ne tako uvredljivima kao što je CoExist House uvredljiv osnovnoj inteligenciji.
  • Eva Brunne, lezbijska biskupica, izjavila je da kršćanske križeve treba maknuti iz švedskih crkava iz poštovanja prema muslimanima te da bi crkve trebale osigurati muslimanima prostorije za molitvu.
  • Još dublje razine apsurda dosegnuli smo kad je Sveučilište Wisconsin-Milwaukee priopćilo da je izraz ‘politički korektan’ sada politički nekorektan]

… slijedi tekst Paula Craiga Robertsa izvorno objavljen na njegovom blogu

Ako ste došli do zaključka da našim jezikom (u ovom slučaju engleski, ali isto vrijedi i za ostale jezike gdje se prakticira ‘politička korektnost’, dakle i hrvatski: op. ur.) upravlja šačica poludjelih kretena, potpuno ste u pravu. LGBT zajednica (zajednica lezbijki, homoseksualnih, biseksualnih i transrodnih osoba) odlučila je da riječ ‘vagina’ nije rodno inkluzivna. Nov, neutralan naziv za vaginu glasi ‘prednji otvor’.

S idejom upotrebe tog navodno neutralnog, općenitog i modernog pojma ‘prednji otvor’ složili su se i internetska stranica Healthline i Nacionalni instituti za zdravlje (National Institutes of Health) i Kampanja za ljudska prava (Human Rights Campaign) i časopis BMC Trudnoća i porođaj (BMC Pregnancy and Childbirth), kao i organizacija Fenway Health u suradnji s Medicinskom fakultetom Sveučilišta Harvard, Nacionalnim edukacijskim centrom za zdravlje LGBT osoba (National LGBT Health Education Center) i Ligom mjesnih zdravstvenih centara Massachusettsa (Massachusetts League of Community Health Centers).

Postavlja se pitanje kako to da izraz ‘prednji otvor’ može biti nepristran i rodno neutralan pojam? Zar i muškarci imaju prednji otvor?

„Ovaj pokušaj neutralizacije ženskosti zapravo ne funkcionira, no svejedno, to je sada novi politički korektan izraz.“

Healthline navodi kako „jednostavno nije istina” da „Healthline sada umjesto izraza ‘vagina’ upotrebljava izraz ‘prednji otvor’”, ali se zatim i ispravlja: „služimo se i jednim i drugim. ‘Prednji otvor’ jedan je od mnogih prihvaćenih izraza za genitalije, a njime se posebno služimo u kontekstu određenih pripadnika zajednice transrodnih osoba koje se s njime identificiraju.”

Pitanje je što bi se dogodilo kada bismo ‘prednji otvor’ nastavili nazivati čučom ili pak picom. Bi li to bila baš tolika katastrofa?

Muškarci i žene mojih godina, koji na svu sreću ovu ludu eru neće morati trpjeti još dugo, mogli bi se beskrajno ismijavati nad tim novim, politički korektnim pojmovima. Ja to ovdje neću činiti, no pozivam sve muškarce i žene, ako u ovoj zapadnoj civilizaciji (koji oksimoron…) muškarci i žene uopće još i postoje, da slobodno puste mašti na volju. Vjerujem da ćete se nasmijati do suza.

„Za idiotizam našega svijeta pjenušac i smijeh najbolji su lijek.“

 

Pročitajte sljedeće

Snoviđenja kao putokaz za bolju budućnost

Razgovarao: FILIP LUKAČEK „Moja najveća pogreška? Tek se treba dogoditi.“, izjavio je svoj…