Početna Odabrano Nano roboti iz ApeX vode: nenadmašni ubojice stanica raka

Nano roboti iz ApeX vode: nenadmašni ubojice stanica raka

Već postoji proizvod čiji 'nano-robotski lovci-ubojice' obavljaju misiju traganja i uništavanja unutar našeg tijela. A te stanice-ubojice ne samo da istjeruju patogene stanice, već sav patogeni materijal u staničnom susjedstvu oslobađaju od toksičnih materijala

„To zvuči kao prizor iz znanstveno-fantastičnog romana – vojska sićušnih robota putuje po ljudskom tijelu, loveći zloćudne tumore i uništavajući ih iznutra. No, istraživanja provedena u Centru Davis za borbu protiv raka u sklopu Kalifornijskog sveučilišta pokazuju kako izgledi da to bude realističan scenarij i nisu tako mali. Nije daleko dan kada ćemo to zaista i ostvariti ”.

(Iz teksta pod naslovom „New cancer-hunting ‘nano-robots’ to seek and destroy tumours”, s web stranice THE CONVERSATION)

Taj dan je stigao

Ali tvrdnja iz članka je pogrešna. Za taj dan više se ne može reći da „nije daleko”. Taj dan je stigao. Već postoji proizvod čiji ‘nano-robotski lovci-ubojice’ obavljaju misiju traganja i uništavanja unutar našeg tijela. A te stanice-ubojice ne samo da istjeruju patogene stanice, već sav patogeni materijal u staničnom susjedstvu oslobađaju od toksičnih materijala.

Proizvod koji ispunjava to obećanja naziva se APeX. Stvaranje ApeXa proizlazi iz dva znanstveno-medicinska otkrića kadra da promijene paradigmu: prvo proistječe iz razumijevanja specifičnih svojstava sitnih čestica srebra koje ga čine idealnim sustavom isporuke za prijenos kisika do patogenih stanica; drugo potječe od otkrića Otta Warburga iz 1930-ih da stanice raka napreduju u okruženju s manjkom kisika.

Premda to može zvučati logično, sada znamo da dr. Warburg nije bio posve u pravu. Slobodni kisik u krvi ne usporava razvoj raka. Ustvari, tumori često rastu brže u tkivima koja su dobro opskrbljena oksigeniranom krvlju.

Usprkos ovih činjenica, na internetu i drugdje možete lako naići na lažne tvrdnje da ‘terapija’ kisikom putem korištenja ozona, vodikovog peroksida ili tlačnih komora može uspješno izliječiti rak (kao i AIDS, srčanu bolest i Alzheimera). Prema Američkom udruženju za borbu protiv raka, nema uvjerljivih dokaza koji bi potkrijepili ove tvrdnje.

​Unatoč tome, ove nedokazane terapije provode se na klinikama u Meksiku, diljem Amerike te u Europi. Tretman vodikovim peroksidom uključuje razblaživanje te tvari koja se potom daje oralno, rektalno, vaginalno ili intravenozno. To je naročito opasno s obzirom da velike količine mogu uzrokovati emboliju arterijskog plina, a takvo stanje može dovesti do trajnog oštećenja pluća, a ponekad i do smrti.

Srebrna voda

Srećom po nas, u 1950-ima skupina znanstvenika, uključujući Williama Bransona, st., objedinila je gore spomenuta dva otkrića te je napravila tekući proizvod i nazvala ga ‘Silver Water’ (Srebrna voda). Tijekom godina ova je voda imala razne nazive, a danas se naziva APeX (Anti-Pathogen Extreme).

Otopina se sastojala od posebno formulirane vode koja je i dandanas jedinstvena i nenadmašna u svom terapeutskom djelovanju i liječenju brojnih zdravstvenih poremećaja. Ukratko, znanstvenici su dokučili kako ubaciti srebrnu jezgru nano veličine unutar klastera molekula kisika. APeX se pravi tako što se ‘izdašna’ količina molekula kisika – klastera – sparuje s česticama srebra, tvoreći ono što bismo najbolje mogli nazvati ‘nano klasterom srebra i kisika’.

Priča o tome kako smo pronašli ovaj proizvod doista je čudesna. Jedan od vlasnika web stranice Project NSearch bio je na godišnjem odmoru i slučajno je čuo nekoga tko je govorio kako se izliječio od vrlo teškog oblika raka mozga. Čuvši priču tog čovjeka, predstavio mu se i upitao ga kako se izliječio. Da skratimo priču, ovdje iznijeti podaci govore o tome što je taj čovjek uzimao.

Ove informacije preuzete su iz izvještaja pod naslovom Znanstvene činjenice i djelotvornost oksigenirane ApeX vode autorice dr. sci. Jane G. Goldberg. Cijeli izvještaj od 50 stranica možete pročitati ovdje.

A u ovom videu na YouTubeu pod naslovom Live Blood Cells After Using APeX Water – ©APeX-Water Research Institute, prikazano je djelovanje ApeX-a.

Iz teksta u gornjem videu: Snimka u ovom videu je krajnje usporena jer se uništavanje patogene stanice zbiva tako brzo da je to nemoguće uočiti pri normalnoj brzini videa. Na 30. sekundi snimke možete vidjeti gdje smo postavili mikroskop kako bismo počeli s promatranjem. Primijetit ćete da žive krvne stanice izgledaju tromo te kao da su slijepljene. Na 45. sekundi dodali smo jednu kap APeX vode. Kao što možete vidjeti, neke stanice su tako nezdrave da prianjaju jedna uz drugu, ali na 1:17 min. vidjet ćete da je APeX voda rastvorila nezdrave stanice. Na 2:54 min. vidi se da se u bijelim krvnim stanicama raspadaju svi prisutni patogeni.

Pročitajte sljedeće

LASER KOJI MOŽE PREPOZNAVATI LJUDE NA DALJINU PO SRČANOM RITMU

Svačije srce je drukčije. No, koronarni ‘potpis’ pojedine osobe je jedinstven.…