Početna Buđenje iz matriksa Proročanstvo Hopija o chemtrailima
Buđenje iz matriksa - 18.09.2018.

Proročanstvo Hopija o chemtrailima

Jedno proročanstvo dato Hopi Indijancima kaže:

„Kada se bude bližio dan pročišćenja, čitavo nebo bit će iskrižano ispletenim paukovim mrežama”.

Očito, ovo proročanstvo govori o chemtrailima koje možemo svakodnevno vidjeti na nebu iznad svojih glava. Proročanstvo se ostvarilo, a Veliki dan pročišćenja je osvanuo. Ovo tvrdi jedan drugi duhovni izvor, plejađanski zapovjednik Hatonn, u kanaliziranoj poruci s početka ove 2018. godine:

„Ono što domorodački Indijanci nazivaju Velikim danom pročišćenja sada je započelo. To je relativno kratak ali neophodan ciklus podjele u kojem će biti grupirani oni koji promiču nasilje i strah te će biti odvojeni, maknuti iz ovog svjetskog doba, kao što se pljeva odvaja od pšenice pri vršenju.
Tijekom ovih desetljeća koja su u tijeku, recimo unutar dvije do, otprilike, pet godina, čovječanstvo će doista doživjeti to razdvajanje – koje se sada već odvija.  To će biti transformacija u ljudskoj svijesti, dublja od razvoja jezika, značajnija od prelaska na poljoprivredu, sadržajnija od bilo koje povijesne revolucije.
To je kao kad promatrate svitanje. Kako sunce izlazi, sjene postaju oštrije i jasnije ocrtane. Kako energije ljubavi postaju jače, sjene straha postaju vidljivije nego prije. Nekima se čak može činiti da su porasle brojem i snagom, ali to je samo privid. Ono što je bilo skriveno naprosto je postalo otkriveno – kako bi se moglo iscijeliti i kako bi moglo pronaći mir.“

Pročitajte sljedeće

San i stvaranje svijeta

Morfej, sin Noći i Sna, krilato je božanstvo koje svake noći uzima čovjeka u svoj zagrljaj…