Earthing: UZEMLJENA VREĆA ZA OPORAVAK

Uzemljena je vreća za oporavak izvorno zamišljena za bicikliste sudionike utrke Tour de France, a zatim je postala omiljen dio opreme sportaša i putnika. Mnogi u njima spavaju i kod svoje kuće, uživajući u osjećaju koji im ovakva čahura Zemljine energije daje.

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 1.700,00 kn
Opis

Ova se vreća može upotrebljavati bilo kao vreća za spavanje ili kao ravna plahta. Kada se zakopča njezine su dimenzije 102 cm x 213 cm, što daje prostranu vreću za spavanje za jednu osobu. Kada se otkopča postaje sasvim ravna plahta veličine 204 cm x 213 cm, što dostaje za uzemljivanje dvije osobe koje spavaju na jednome krevetu.


Ovo je originalan proizvod Earthing™/ Earth FX, i to njegova najnovija verzija. Izrađena je od 100 %-tnog prirodnog pamuka u koji su upletena mekana, a izdržljiva srebrna vlakna. Boja je prirodna boja pamuka (bež).Molimo vas da obratite pozornost na to da neki preprodavači još uvijek prodaju starije verzije ovoga proizvoda te da su se čak pojavile i neke krivotvorine. One mogu biti manje, u sastavu mogu imati i poliestera, možda su bojane (a nisu prirodne boje), a za neke je verzije poznato da pokazuju probleme sa spojevima.U ovome se kompletu nalazi sve što vam je potrebno: vreća za oporavak, spiralni rastezljivi spojni kabel dužine 6 m i spoj na Zemlju prema vašemu izboru.

 

Upute za pranje i održavanje

 

Ova se vreća za oporavak smije prati u stroju za rublje, na temperaturama do 40 °C. Može se sušiti u stroju za sušenje rublja na temperaturama do 65 °C. Nemojte je čistiti kemijskim postupcima.  Nemojte koristiti bjelilo na bazi klora ni tekući omekšivač rublja, kao ni deterdžente koji ih sadržavaju jer to može ugroziti provodljivost vaše vreće.Nemojte prije spavanja na one dijelove tijela koji će doći u dodir s vrećom za oporavak nanositi nikakve losione, kreme ni ulja.  Takve tvari oksidiraju i mogu ugroziti provodljivost plahte.

student financial help center