Earthing: OSOBNI KOMPLET ZA UZEMLJIVANJE

Ovo je jedan jeftin i praktičan način kojim si, dok se nalazite u zatvorenome, možete priskrbiti koristi povezanosti sa Zemljom. Može se nositi i dok spavate (uglavnom na stopalu ili skočnome zglobu).

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 320,00 kn
Opis

Zaštitite se od štetnih elektromagnetskih polja (engl. kratica EMF) iz vašega okruženja, poput onih koje stvaraju mobilni i bežični telefoni, računala, WiFi i drugi električni uređaji.

Ovaj komplet sadržava elastičnu traku za uzemljivanje, 6 m spiralnog rastezljivog kabela i vrstu spoja sa Zemljom prema vašemu izboru. Sve je zajedno upakirano u torbu prikladnu za putovanja, izrađenu od prirodnog, organski uzgojenog pamuka.

Ova je traka vrlo lagana, ugodna i hipoalergenska. U dodir s kožom ne dolaze nikakvi njezini metalni dijelovi osim provodljivih vlakana srebra koja se nalaze s unutarnje strane trake. Opseg u nerastegnutom stanju može joj se mijenjati od 120 mm pa sve do 220 mm, a kada se rastegne dostiže do 360 mm. Trebala bi se nositi na golu kožu – recimo, na zglavku, ruci, skočnome zglobu ili stopalu.

Provodljiva vlakna s unutarnje strane ove trake spojena su na kopču koja se nalazi s vanjske strane i na koju se spaja vrlo lagan spojni kabel. Ovaj je kabel nerastegnut dugačak približno 1,8 m, a može se rastegnuti do 6 m. Ovaj se kabel dalje spaja na uzemljenje preko vrste spoja kakvu odaberete.

student financial help center