Zecharia Sitchin: REVIZIJA POSTANKA

Tisućama godina znanstvenici, svećenici, umjetnici postavljaju pitanje "Kako je nastao život?" REVIZIJA POSTANKA odgovara, rješenje tajne nalazi se u sumeranskim tekstovima zapisanim na glinenim pločicama i pečatima.

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 101,00 kn
Opis

autor: Zecharia Sitchin
kategorija: Alternativna arheologija
godina izdanja: 2005
info: A5 format, 280 stranica, meki uvez
cijena: 101 kn

 

Posljednja desetljeća dvadesetog stoljeća bila su svjedokom bujanja ljudskog znanja, zastrašujućeg umu. Naša napredovanja na svim područjima znanosti i tehnologije više se ne mjere stoljećima niti desetljećima, već godinama pa čak i mjesecima i kao da postignućima nadmašuju sve što je čovjek postigao u prošlosti.

 

No, je li moguće da je čovječanstvo izašlo iz mračnog srednjeg vijeka; stiglo u doba prosvjetiteljstva, doživjelo industrijsku revoluciju i ušlo u razdoblje visoke tehnologije, genetičkog inženjerstva i svemirskih letova samo kako bi dostiglo drevno znanje?

 

Biblija i njeno učenje služili su tijekom mnogih generacija kao sidro čovječanstvu u traganju; ali, izgleda da nas je moderna znanost razbacala bez cilja, posebno kroz sukob evolucionizma i kreacionizma. U ovoj knjizi pokazat ćemo da taj sukob nema osnove; da Knjiga Postanka i njeni izvori odražavaju najviše razine znanstvenog znanja.

 

Je li moguće da je ono što naša civilizacija danas otkriva o planetu Zemlji i o našem dijelu svemira, o nebu, samo drama koju možemo nazvati «revizijom postanka», ponovnim otkrivanjem onoga što je bilo poznato mnogo starijim civilizacijama. Na Zemlji ali i na jednom drugom planetu?

 

Ovo nije samo pitanje puke znanstvene znatiželje: ono zalazi u srž postojanja čovječanstva, njegovo porijeklo i njegovu sudbinu. Ono uključuje i budućnost Zemlje kao planeta s dobrim izgledima za život jer je vezano uz događaje iz prošlosti Zemlje; bavi se smjerom u kojem idemo jer otkriva odakle smo došli. A odgovor, kako ćemo vidjeti, vodi do neizbježnog zaključka kojeg neki smatraju previše nevjerojatnim da bi u njega povjerovali a drugi previše moćnim da bi se s njime suočili.

 

- Zecharia Sitchin

student financial help center