Shelton, Fry i Klein: MOĆ SAMOISCJELJENJA

Probudite neiscrpnu unutarnju moć vlastitog tijela

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 76,00 kn
Opis

autor: dr. Herbert M. Shelton, dr. T. C Fry i dr. David Klein
kategorija: Zdravlje
godina izdanja: 2006
info: 144 stranice, meki uvez, B5 format
cijena: 76 kn

 

Ova knjiga sadrži tekstove tri velikana pokreta Prirodne medicine dr. Herberta M. Sheltona, dr. T. C Frya i dr. Davida Kleina iz kojih saznajemo:

 

da imamo doslovno na tisuće anđela čuvara i zaštitnih mehanizama koji nas mogu neprekidno održavati zdravima, sretnima i živahnima do najmanje sto godina života; da posjedujemo mnogo raznovrsnih unutrašnjih izvora podrške te da trebamo naučiti kako da ih upotrijebimo za ostvarivanje najveće dobrobiti; kako da aktiviramo velike unutarnje moći i postignemo trajno zdravlje i sreću; da po potrebi moramo promijeniti orijentaciju i prihvatiti one programe i postupke koji dovode do najviše moguće razine blagostanja; da ćete više voljeti i biti više voljeni steknete li vlast nad samima sobom kakvu vam omogućava razumijevanje velikih unutarnjih moći.

 

Znanje će vas osloboditi!

 

Poruka Prirodne medicine je jednostavna: normalno stanje ljudskog postojanja tijekom cijelog života je radosno zdravlje; taj život je lišen patnje i znatno je duži od sto godina, možda čak sto šezdeset ili dvjesto godina. To što čovječanstvo danas pati zbog silnih bolesti i pritisnuto je mnogim jadima, brigama, nagrizajućom nesigurnošću, utjecajima koji crpe životnu snagu i preuranjenom smrću nije bitno — nas zanima potencijal koji je svojstven svim ljudima i uobičajen za sve ljude. Kada su životne okolnosti idealne — a to je nešto što u znatnoj mjeri određujemo sami — možemo realizirati svoj prirodni potencijal. Cilj ove poruke iz životne znanosti odnosno prirodne medicine je da vam pomogne ostvariti sav vaš potencijal, da vas nadahne i motivira da poduzmete odlučne korake prema povećanju realizacije vašeg latentnog potencijala te da tim putom usmjerite svoju djecu i svoje bližnje.

student financial help center