James DeMeo: PRIRUČNIK ZA ORGONSKI AKUMULATOR

Otkrića Wilhelma Reicha o životnoj energiji i uređajima za iscjeljivanje za 21. stoljeće, uz upute za izradu orgonskog akumulatora

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 92,00 kn
Opis

autor: James DeMeo, dr. sci.
kategorija: Popularna znanost
godina izdanja: 2011
info: B5 format, 272 stranice, meki uvez
cijena: 92 kn

 

Knjiga koju je FDA zabranila i spalila!

 

Orgonska energija ne postoji”, presudio je jedan sudac američkog saveznog suda 1954. godine, na osnovu klevetanja od strane novinara i FDA (Savezne uprave za hranu i lijekove), naredivši uništavanje svih publikacija koje spominju zabranjenu riječ 'orgon'. Dr. Reich kasnije je poslan u zatvor, gdje je, na kraju, i umro. Činjenice o dr. Reichu i dalje se prikrivaju i iskrivljuju.

 

Na temelju svojih istraživanja i eksperimenata bivši sveučilišni profesor i prirodoslovac James DeMeo u ovoj knjizi iznosi činjenice o Reichovim otkrićima, naročito se fokusirajući na kontroverzni akumulator orgonske energije, jednostavan oblik energetske medicine koji se koristi širom svijeta. Čitatelj će ovdje saznati kako izraditi i sigurno koristiti orgonske pokrivače i akumulatore, uz pojedinosti o orgonom nabijenim životnim vodama iz prirodnih mineralnih vrela i iscjeljujućim toplicama te o mnogim sličnim pitanjima.

 

Saznajte kako možete prikupiti i raditi s plavičastom orgonskom (životnom) energijom koristeći jednostavne i lako dostupne materijale. Neograničena količina takve energije svima nam je dostupna iz atmosfere.

 

Knjiga je obogaćena fotografijiama i crtežima, uz pridodana dva istraživačka članka, referentne izvore i web linkove.

student financial help center