Dawson Church: GENIJ U VAŠIM GENIMA

Epigenetska medicina i nova biologija namjere

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 118,00 kn
Opis

autor: dr. sci. Dawson Church
kategorija: Popularna znanost
godina izdanja: 2011
info: B5 format, 330 stranica, meki uvez
cijena: 118 kn

 

Dok svijet psihologije i medicine postaje svjestan potencijala energetske medicine i njezinog djelovanja na izražavanje naše DNK, priče o čudesnim iscjeljenjima stižu iz cijelog svijeta. To su prvi glasni izvještaji o revoluciji u liječenju kojoj je predodređeno da promijeni cjelokupnu civilizaciju, uđe u svaki dio medicine i psihologije… i onkraj njih u strukture samog društva. Tokom jedne generacije otkrili smo, ili iznova otkrili, tehnike koje nas na siguran način, brzo i bez popratnih posljedica mogu učiniti sretnijima, manje napetima i mnogo zdravijima. Tehnike energetske medicine i energetske psihologije mogu ublažiti kronične tegobe, izliječiti autoimune bolesti i ukloniti psihološke traume s djelotvornošću i brzinom s kojom se konvencionalni načini liječenja ne mogu mjeriti.

 

Implikacije tih tehnika – za ljudsku sreću, za sukobe u društvu te za političke promjene – obećavaju radikalan pozitivan poremećaj u ljudskim prilikama koji daleko nadilazi zdravstvenu skrb.

 

Vjerujem da energetska psihologija ima potencijal za ublažavanje ljudske patnje koji nadmašuje sve napretke u psihologiji ili medicini u posljednjih pet stoljeća. To je velika tvrdnja, međutim ne radi se o preuveličavanju. Iskušajte je sami; preobratit ćete se za manje od sat vremena – i energetska psihologija će vam preobraziti ostatak života!

-          Dawson Church (u uvodu knjige)

student financial help center