David Icke: LJUDSKI RODE, USTANI

Svoju dvadesetogodišnjicu razotkrivanja zapanjujućih tajni i zataškavanih informacija David Icke obilježava objavom svoje dosad najizazovnije knjige. Manipulaciju ljudskom rasom i prirodu stvarnosti dovodi do još viših razina spoznaje i poziva čovječanstvo da prestane klečati, da se podigne na noge i preotme svijet iz ruku opake mreže određenih obitelji i ne-ljudskih entiteta koji nas od kolijevke pa do groba pritajeno kontroliraju.

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 185,00 kn
Opis

autor: David Icke
kategorija: Tajna povijest čovječanstva
godina izdanja: 2011
info: 820 stranica B5 format Meki uvez
cijena: 185 kn

 

Od svojeg nevjerojatnog 'buđenja' tijekom 1990-ih David je mnogo puta  pomicao granice avangardne misli, a ovdje to čini ponovno – na fascinantan način.

 

Prema njegovom najšokantijem otkriću, Zemlja i kolektivna ljudska svijest manipulirani su sa Mjeseca koji, kaže on, nije „nebesko tijelo” nego umjetna tvorevina – divovski „svemirski brod” – gdje živi jedna izvanzemaljska skupina koja eonima manipulira čovječanstvom.

 

David opisuje fenomen koji naziva „Mjesečevim matriksom”, lažnom stvarnošću odašiljanom sa Mjeseca koju ljudsko tijelo/um dekodira na način vrlo sličan onom prikazanom u filmskoj trilogiji Matrix. On tumači da je Mjesečev matriks 'hakiran' u ljudski sustav „tjelesnog računala” te da nam 24 sata dnevno servira manipuliranu impresiju sepstva i svijeta.

 

Živimo u čudesnim vremenima. S jedne strane svjedočimo nametanju globalne orvelovske države i potpunog nadzora od strane onih što služe Mjesečevom matriksu, a na drugoj se zbiva fantastična energetska preobrazba, ono što David naziva „Vibracijama istine”, pojavu koju je predvidio 1990. i uzeo za naslov svoje prve knjige poslije procesa „otvaranja očiju”. Vibracije istine djeluju tako da bude ogroman broj ljudi koji se prisjećaju onoga što uistinu jesu – beskonačna, vječna Svijest.

 

Čovječanstvo je na raskrižju, približilo se vrijeme odluke. Hoćemo li u sebi probuditi onog pravog genija i potencijale Beskonačne svijesti? Ili ćemo ostati zatočeni u tijelu/umu i iskonstruiranim prividima Mjesečevog matriksa?

 

Jedna odluka nudi nam slobodu i mogućnosti kakve nismo ni sanjali, dok će druga nas (i našu djecu) osuditi na globalnu fašističku/komunističku diktaturu takvih razmjera da bi se lecnuo i sam George Orwell. 

 

Jednostavno je nemoguće pročitati knjigu Ustani, ljudski rode! i ostati isti onaj čovjek koji je tu knjigu uzeo u ruke. Ona nam može promijeniti život, kao i stvarnost oko nas, a u njoj sadržane informacije, budemo li se po njima ravnali, doista će nas osloboditi.

 

 

student financial help center