Alberto Villoldo: ČETIRI UVIDA - Čuvari Zemlje

Mudrost, moć i milost Čuvara Zemlje

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 101,00 kn
Opis

autor: Alberto Villoldo
kategorija: Duhovnost
godina izdanja: 2012
info: 232 stranice, B5 format, meki uvez
cijena: 101 kn

 

U ovoj knjizi nalaze se učenja koja čuvaju tajna društva Čuvara Zemlje, vračevi-iscjelitelji dviju Amerika. Četiri uvida govore o tome da je sve stvoreno – ljudi, kitovi pa čak i zvijezde – načinjeno od svjetlosti koja se očituje kroz moć namjere. Čuvari Zemlje služili su se uvidima za iscjeljivanje bolesti, uklanjanje emocionalne patnje pa čak i za izgradnju novih tijela koja stare i iscjeljuju se na drukčiji način.

 

Prvi uvid uči vas kako se osloboditi emocionalnih rana iz svoje prošlosti, na isti način kao što zmija odbacuje kožu: sve odjednom. Poučava činjenici da vi niste svoja priča ni svoja povijest, nego junak vlastitoga života.

 

Drugi uvid upućuje vas u to kako nadići strah, ljutnju i uvesti u život milost.

 

Treći uvid pokazuje vam kako se iskoračuje izvan vremena, u beskonačnost, da bi se stanja popravila prije negoli se pojave te tako iscijelila sudbina.

 

Četvrti uvid podrobno opisuje kako svojim sanjanjem dovodimo svijet u stvarnost, na način da se probudimo iz kulturološkog transa na koji smo naučeni, te kreiramo radost, obilje i smisao u životu.

 

Ova knjiga otkriva drevne tehnologije koje možemo primjenjivati kako bismo postali bića svjetlosti, sa sposobnošću da percipiramo energiju i vibraciju koji tvore fizički univerzum, na mnogo višoj razini!

student financial help center