Acharya S: PLAN KRIST - Razotkrivanje kršćanstva

U ovoj izuzetno kontroverznoj i eksplozivnoj knjizi arheologinja, povjesničarka, mitologinja i lingvistica Acharya S podastire ogroman broj uzbudljivih dokaza kako bi dokazala da su kršćanstvo i priču o Isusu Kristu stvorili članovi raznih tajnih društava, misterijskih škola i religija s ciljem da ujedine Rimsko Carstvo u jednoj državnoj religiji

With shipment Overseas for 30,00 kn
Cijena
Cijena: 134,00 kn
Opis

autor: Acharya S
kategorija: Tajna povijest čovječanstva
godina izdanja: 2008
info: B5 format, meki uvez, 438 stranica
cijena: 134 kn

 

Suprotno uvriježenom vjerovanju, na izvoru kršćanstva ne stoji jedan čovjek, već mnogo likova obuhvaćenih u jedan. Većina tih likova bili su personifikacije sveprisutnoga solarnog mita, čije su pustolovine bile dobro poznate, kao što se vidi u pričama o popularnim božanstvima, kao što su Mitra, Herkul, Dioniz i mnoga druga, diljem Rimskog Carstva i šire. Priča o Isusu koja se nudi u Evanđeljima ustvari je gotovo identična priči o ranijim bogovima-spasiteljima Krišni i Horusu. Ove priče o iskupiteljima slične su ne zato što govore o stvarnim pothvatima ljudi koji su činili i govorili identične stvari, nego zato što predstavljaju identičnu i vrlo staru srž znanja koje se vrtjelo oko nebeskih tijela i prirodnih sila.

 

U ovoj izuzetno kontroverznoj i eksplozivnoj knjizi arheologinja, povjesničarka, mitologinja i lingvistica Acharya S podastire ogroman broj uzbudljivih dokaza kako bi dokazala da su kršćanstvo i priču o Isusu Kristu stvorili članovi raznih tajnih društava, misterijskih škola i religija s ciljem da ujedine Rimsko Carstvo u jednoj državnoj religiji. U stvaranju ove laži, ova se multinacionalna tajna klika oslonila na mnoštvo mitova i rituala koji su već postojali davno prije kršćanskog doba i stoljećima ih prerađivala u priču i religiju koja se danas prenosi dalje.

 

Rekli su o knjizi:

 

„Razotkriva zavjeru protiv duše...“ - Kenn Thomas, Steamshovel Press

 

 „... možda i najopasnija i najvažnija knjiga našeg vremena...“ - Adam Parfrey, Cult Rapture

 

 „... knjiga koja istinski prosvjetljuje.“ - Barbara Walker, The Women's Encyclopedia of Myths and Secrets

student financial help center