Ratko Martinović

Ratko Martinović

Mediji su prenijeli vijest o Trumpovoj ideji za osnivanje 'Space Force' jedinica (USSF) kao šestog ogranka američkih oružanih snaga.

Disocijativni poremećaji osobnosti glavno su obilježje 'uglednih' psihopata. Oni su povezani s identitetom, svijesti i pamćenjem, koje prerasta u selektivno.

Dokumenti koji nastoje predvidjeti buduća kretanja najčešće idu u smjeru nacionalnih strategija, futurističkih ideja ili rezonskih analiza.

Iako su u Izraelu zakonom zabranjene bilo kakve rasne teorije, posebice one supremacijske - to očito ne predstavlja problem kada se sami predstavljaju superiornima.

Iako su i sami navodi o takvim mogućnostima smatrani 'suludom teorijom zavjere', sve je veći broj istraživača koji masovne pucnjave u Americi povezuju s terapijama.

Anthony Bourdain, Kate Spade, Inés Zorreguieta - tri suicida u tri dana, vješanje. I svi navedeni bili su praktikanti bizarne prakse zvane 'Duhovno kuhanje'.

Al Hudaydah iliti Hodeidah meta je velike bitke za Jemen koja je počela jučer, a trajanje će prvenstveno ovisiti o potencijalnoj kapitulaciji Houthija.

Mediji napadaju Trumpa za narušavanje ‘Statusa Quo’ i njegovu želju za novim pregovorima oko apsolutno svakog američkog ugovora, organizacije ili odnosa. No nemoguće mu je poreći da u nekim situacijama ostvaruje značajne uspjehe koje nitko drugi nije.

Prvi puta smo ga kao alat vidjeli u ožujku protiv ruskih državljana, a već je tri mjeseca nakon pod udarom oporbe i Bruxellesa. O čemu se radi?

Putinov posjet Austriji iskorišten je izuzev za izravnavanje odnosa s EU i za više vrijednih sastanaka, a posebno je u fokusu bio veliki intervju za austrijski ORF.

Stranica 1 od 52
student financial help center