Istraživanje utvrdilo vezu između 7000 smrtnih slučajeva uzrokovanih rakom i zračenja mobitelskih antena

Napisao  Pročitano 1544 puta

Bi li izloženost zračenju iz tornjeva-antena za mobitele doista mogla biti odgovorna za preko 7000 smrtnih slučajeva povezanih s rakom?Prema podacima iz nedavno provedenog istraživanja u Brazilu, činjenice govore same za sebe. Utvrđena je izravna veza između broja umrlih od raka u Belo Horizonteu, trećem gradu po veličini u Brazilu, i mobitelske mreže.

Odakle potječe ta izravna povezanost?

Preko 80 posto onih koji su podlegli određenim vrstama raka stanovali su otprilike pola kilometra (500 metara!!!) od jednog između stotina mobitelskih antena podignutih u tom gradu. Ovi karcinomi, uglavnom pronađeni u prostati, grudima, plućima, bubrezima, jetri, povezani su s izloženošću elektromagnetskim poljima (EMF-ima).

Čak i osobe koje ne koriste mobitele svejedno trpe posljedice zračenja iz antena za mobitele. Istraživanja vršena diljem svijeta dala su slične rezultate: življenjem u blizini antena za mobitele povećava se rizik pojave raka, od dva do 121 put.
Sadašnje razine tih pogubnih zračenja (EMF-a) već su veoma visoke i opasne po ljudsko zdravlje. Što bliže živite takvoj anteni, to je veći kontakt s elektromagnetskim poljem.

Zašto su antene za mobitele osobito opasne?

Opasnost dolazi od stalne aktivnosti antena; one emitiraju pulsno radio-frekvencijsko zračenje. U tisućama istraživanja utvrđeno je da takvo zračenje uzrokuje u tijelu biološka oštećenja, koja su preteča bolesti.

Kakve još opasnosti (osim raka) prijete zbog tih oštećenja, opasnosti povezane s EMF-ima i mobitelskim antenama?

Genetske mutacije; gubitak pamćenja; otežano učenje; ADD (poremećaj s deficitom pozornosti); nesanica; moždani poremećaji; hormonalne neravnoteže; neplodnost; demencija; komplikacije sa srcem... Antene mobitela trebale bi se nalaziti dalje od stambenih područja i daleko od (barem) škola i dječjih vrtića.

 

Izvor: Natural News

student financial help center