Nexus-Svjetlost

Nexus-Svjetlost

Ideja da čovjek ne živi samo jednom nego da prolazi kroz nizove reinkarnacija stara je koliko čovječanstvo. S vremenom iz nekih je religija nestala, a razvoj suvremene materijalističke paradigme također nije pogodovao ideji da se uvijek iznova rađamo i kao bića prolazimo kroz cikluse raznih života.

Stručnjak za poligrafska ispitivanja Cleve Backster otkrio je da svi oblici života, bilo da se radi o biljkama, bakterijama ili ljudskim stanicama, posjeduju intrinzičnu percepciju svoga okoliša i na njega reagiraju. To otkriće upućuje na redefiniranje svijesti i daje nam povoda da vjerujemo u budućnost u kojoj će postojati komunikacija među vrstama.

David Icke gostovao je u showu Jeffa Rensea, i to povodom izbacivanja svoje nove knjige 'Everything You Need To Know But Have Never Been Told' koja je na narudžbu dostupna protekla dva tjedna.

Riječi koristimo kao glavno sredstvo komunikacije. Paradoksalno, taj isti kanal jedan je i od najvećih izvora nesporazuma. Uglavnom zbog toga što iste riječi raznim ljudima znače različite stvari, pa smo svi često pomalo izgubljeni u prijevodu.

Podcasti uživo se nastavljaju, a na red je došla i prva LIVE degustacija. Gost novog Podcasta Ratka Martinovića bio je Vedran Knežević dok su obojica uživali u prezentaciji Artemisie Absinthium, legendarnog češkog absinta s terpenima.

Srijeda, 08 Studeni 2017 13:10

Cleve Backster: Primarna percepcija

Ponekad se događa da čovjek može navesti točan trenutak u kojem mu se život nepovratno promijenio. Cleveu Backsteru to se dogodilo rano ujutro 2. veljače 1966., u 13. minuti i 55. sekundi po vremenu na traci poligrafa na kojem je radio.

Teledisk se kao i proteklih godina nalazi u Paviljonu 6 na štandu 8f, a po sajamskim cijenama možete kupiti nove knjige poput one dr. Konstantina Korotkova 'Svjetlo poslije života' i legendarne 'Primarne percepcije' Clevea Backstera. Između dvaju sajmova objavljen je i zadnji naslov Davida Ickea 'Fantomski ja', Gregerova 'Kako ne umrijeti' i Martinovićev 'Društveni inženjering'.

Vile su mitološke djevojke neobične ljepote obdarene čarobnim moćima, a osobito su zastupljene u keltskoj i slavenskoj mitologiji.

Poznati hrvatski ufolog Giuliano Marinković napravio je intervju s Larryjem Hancockom, autorom knjige 'Unidentified – The National Intelligence Problem of UFOs' ('Neidentificirano – NLO-i i problem nacionalne obavještajne sigurnosti').

Ljetno računanje vremena predmet je polemike već duže vrijeme, a sada su se nakon taktičkog mirovanja u nju uključili i znanstveni krugovi - koji gotovo konsenzusno zastupaju njegovo ukidanje.

Stranica 1 od 94
student financial help center