'LGGBDTTTIQQAAPP' pokret: Kanada uvela novu službenu normu za osoblje

Napisao  Pročitano 1409 puta

David Icke je u svojoj novoj knjizi 'Everything You Need to Know but have Never been Told' naveo da će u skoroj budućnosti 'Genderizam' i politička korektnost postati stvar prisile, a tako što se odvilo brže nego što je i sam mislio.

 

 

Naime, škole pojedinih kanadskih saveznih država održavaju obavezne tečajeve o politički korektnim izrazima, novogovoru i dvogovoru. Novi akronim 'LGGBDTTTIQQAAPP' tako je uveden kao obaveza, no zanimljivo - ni mediji ne uspjevaju dešifrirati svako pojedino slovo. Prije par godina aktualan je bio 'FLGBTTTIQQUA', te je i njega bilo teško do kraja dohvatiti.

 

F – Fetišisti (spolni nagon prema neseksualnim objektima)

 

L – Lezbijke (homoseksualke)

 

G – Gejevi (homoseksualci)

 

B – Biseksualci (praktikanti seksa s oba spola)

 

T – Transrodne osobe (transvestiti i ostali)

 

T – Dvospiritualci (indijanski naziv za transseksualce)

 

T – Saveznik (osoba koja podržava LGBT prava)

 

I – Interseksualci (hemafroditi)

 

Q – Queer osobe (osobe van heteroseksualnih normi i sadomazohisti)

 

Q – Osobe koje eksperimentiraju (najčešće tinejdžeri)

 

U – Neopredijeljeni

 

A – Aseksualci (osobe koje seks ni u kojem obliku ne zanima)

 

Izuzev navedenih skraćenica, pozornost se mora obratiti i na gay simboliku. Najpoznatiji 'brend' ovog pokreta je svakako zastava duginih boja. Svaka od boja ima posebno značenje pa tako rozna označava seksualnost, crvena život, narančasta ozdravljenje, žuta sunce, zelena prirodu, plava umjetnost, indigo harmoniju i ljubičasta duh. Njemački nacisti su ovaj dio populacije pak označavali s etiketama i roza trokutom s vrhom prema dolje (homoseksualci), crnim trokutom (prostitutke, Romi) i roza-žutim (židovi homoseksualci) što je primjer segregacije.

 

Ostali poznati simboli su Sjekira sa Krete, grčko slovo Lambda, ružičasta ruka, šareni mjesec (biseksualci), transrodni mars-venera simbol, 'Bear' (medvjed) kultura, kao i brojni drugi simboli povezani s drugačijim seksualnim praksama. Mora se ipak navesti bitna razlika između seksualnih odnosa s pristankom i onih bez pristanka (ili protuzakonitih) jer brojni autori namjerno ne vide razlike, koje su očigledne.

student financial help center