Poljubac za dobro jutro: Pusa u čelo, treće oko i epifizu

Napisao  Pročitano 9778 puta

Sjećate li se posebnog osjećaja koji donosi poljubac u čelo, iznenadnog osjećaja topline oko srca, raznježenosti, sigurnosti i podizanja raspoloženja? Ukoliko ste taj doživljaj zaboravili, vrijeme je da ga ponovno oživite, kako bi izazvali buđenje vašeg "trećeg oka".

 

 

Poljubac u čelo je zapravo aktivacija epifize, odnosno kako se još naziva – trećeg oka. Epifiza se nalazi između dvije moždane hemisfere, a radi se malenoj endokrinoj žlijezdi koja luči hormon melatonin. U metafizičkom svijetu, naziva se trećim okom čija percepcija nije zamagljena ili ograničena fizičkim osjetilima.

 

Francuski filozof René Descartes je često isticao važnost epifize, nazivajući ju "sjedištem duše". Dr. Rick Strassman tvrdi da epifiza kod iskustava bliskima smrti i sanjanja izlučuje halucinogenu tvar DMT, prozvanu još i molekulom duše, a zanimljivo je da ima istu osnovnu molekularnu strukturu kao i melatonin. David Wilcock pak tvrdi da je epifiza portal koji omogućava prelazak iz domene prostor-vremena u domenu vrijeme-prostora. Prema Vedama, radi se zapravo o šestoj Ajna čakri, koja je središte duhovnosti, pozornosti i svjesnosti. Funkcija epifize je u svakom pogledu važna, bez obzira gleda li se samo njena tjelesna funkcija ili pak njena aktivacija u duhovnom smislu, gdje se smatra da otvaranje trećeg oka omogućava sposobnost telepatije, vizija, povećanog polja osjetilne percepcije, intuicije ili čak prelaska u druge dimenzije.

 

Dakle, kada nekome želite dobro – poljubite ga u treće oko! Poljubac usmjerite između obrva, tek malo iznad njih i pritisnite usne osjećajući dobru namjeru, suosjećanje i ljubav. Toplina vašeg poljupca i vaša dobra namjera će učiniti svoje i probuditi treće oko one osobe do koje vam je iskreno stalo.

student financial help center