Goran Ćaćić

Goran Ćaćić

Zašto je početkom 2014., direktorica MMF-a, Christine Lagarde, dala upozorenje da će 2014. godina biti značajna godina financijskih promjena?

Vaši izrežirani napadi više ne djeluju. Probudili smo se. Na ovo izrežirano gašenje sustava i svo to širenje straha naprosto morate zatresti glavom i gotovo se nasmijati. Kao što znamo, to čine isti oni sociopati koje svrbe prsti da lansiraju sljedeći 'napad pod lažnom zastavom' ('false flag'), kako bi svoj program ubacili u veću brzinu.

Godine 1939. nacistički ministar propagande Joseph Goebbels odredio je 440 Hz kao standard za ugađanje tonova. To je učinjeno zato da bi ljudi mislili i osjećali na određeni način te kako bi bili zatočenici određenog stanja svijesti. Većina zapadne glazbe, uključujući popularnu new age glazbu, još uvijek je ugođena na neprirodnih 440 Hz.

U intervjuu datom Projectu Camelot, Steven Kelley govori o strepnjama vladajućih struktura zbog najavljenog uvođenja hologramske tehnologije koja ima potencijal da sruši snage Novog svjetskog poretka (NWO-a).

'Nakon što smo isplovili iz japanskih teritorijalnih voda, Tihi ocean (Pacifik) izgledao je posve mrtav', rekao je australski jahtaš Ivan Macfadyen iz Newcastlea.

Slijedi nemali vizualni užitak za naše čitateljice, a i za one suptilnije dušice među našim čitaocima, te emocionalno-intelektualna 'gozba' za sve nas – u vidu izuzetno relevantnih i briljantno izraženih misli o ovom našem dobu, od strane britanskog komičara i glumca, fantastičnog i, malo je reći, jedinstvenog Russella Branda. [Ne, nisam zaljubljen u njega...  No, dobro. Možda malo.]

Da je politika orkestrirana i dobro izrežirana predstava znaju već i mala djeca, ali konkretan dokaz upravo izrečene tvrdnje uvijek nam nekako izmiče.

Samo da podsjetimo, normalne contraile uzrokuje zaleđivanje vodene pare u određenim atmosferskim uvjetima. Oni se obično rasprše (nestanu) nakon nekoliko sekundi, ali neki od njih mogu se zadržati i minutu-dvije, što zavisi od visine atmosferske temperature.

Jače promjene raspoloženja od kojih pate neke žene tijekom menstruacije sada su dijagnosticirane kao mentalna bolest.

Četvrtak, 24 Listopad 2013 09:25

Komet ISON ispunjava biblijsko proročanstvo?

Evo malo duhovne hrane za one među nama koji smo skloni povjerovati u raznorazne 'iščašene' informacije, barem dok se ne dokaže suprotno. Vi, čiji je um nešto zatvoreniji, slobodno prijeđite ne druge vijesti...

Stranica 1 od 10
student financial help center