Nexus-Svjetlost

Nexus-Svjetlost

Subota, 09 Prosinac 2017 13:01

David Wilcock: Misteriji uzašašća

Izašla je nova knjiga Davida Wilcocka 'Misteriji uzašašća' u izdanju Telediska! Cijena knjige u knjižarama je 140 kuna, na našem web shopu imate popust od 20%, a knjiga ima 286 stranica.

Fenomen umjetnog svjetla i zagađenosti svjetlošću nije nov. Iako je Hrvatska još jedna od rijetkih oaza s par lokacija bez svjetlosne zagađenosti, svijet se našao u povelikom problemu.

Pojam 'kabala' danas je prilično poznat, ali najviše su ga proslavile filmske i glazbene zvijezde. Kad nešto stječe popularnost, obično, u svom prilagođavanju, gubi izvornost pa se to dogodilo i kabali.

Autor niza knjiga o drevnim civilizacijama, piramidama i megalitnim lokacijama širom svijeta, dr. Semir Osmanagić, pripremio je lijep poklon za one koji prate njegov rad.

Mnogo toga što se do nedavno nalazilo u domeni znanstveno-fantastičnih filmova postalo je svakodnevica. Prije svega napredna tehnologija.

Umirovljeni američki pukovnik dr. John Alexander kojeg smo imali prilike gledati i u serijalu 'Na rubu znanosti' objavio je novu knjigu koja je odnedavno dostupna i na Amazon servisu u papirnatom izdanju.

Utorak, 28 Studeni 2017 14:03

PON, HRT 3, 20:45, NRZ: Kabala

Pojam 'kabala' danas je prilično poznat, ali najviše su ga proslavile filmske i glazbene zvijezde. Kad nešto stječe popularnost, obično, u svom prilagođavanju, gubi izvornost pa se to dogodilo i kabali.

Konoplja i njezini jedinstveni kemijski spojevi pod nazivom kanabinoidi posljednjih četvrt stoljeća predstavljaju uzbudljivo područje istraživanja, pogotovo otkad je otkriven endokanabinoidni sustav u ljudskom tijelu i mozgu.

Ideja da čovjek ne živi samo jednom nego da prolazi kroz nizove reinkarnacija stara je koliko čovječanstvo. S vremenom iz nekih je religija nestala, a razvoj suvremene materijalističke paradigme također nije pogodovao ideji da se uvijek iznova rađamo i kao bića prolazimo kroz cikluse raznih života.

Sedamdeset i treće izdanje Podcast Inkubatora u MiS Studio i goste Ratku Martinoviću dovelo je Orsata Juraja Spajića, studenta i putnika koji je relativno nedavno svoje vrijeme proveo u ratom pogođenoj Siriji.

Stranica 1 od 95
student financial help center