Ratko Martinović

Ratko Martinović

Iako je priča o konstantnom odbijanju odgovornosti od strane američke vojne imperije već prožvakana, novi slučajevi ratnih zločina i amnestije opet su situaciju digli na najviši nivo.

Utjecaj laserske tehnologije na nečiji mozak do sada je bio sadržaj SF romana ili 'teorija zavjere', no znanstvenici s Yalea u najnovijem eksperimentu potvrdili su relevantnost ovakvih teorija javlja RT.

Majanski El Mirador nedavno je nanovo ispisao povijest sjajne civilizacije, a znanstvenici i dalje zbrajaju dojmove i analiziraju potencijal otkrića nepreglednih drevnih cesta.

Nakon što su znanstvenici u Čileu pronašli mumije stare preko sedam tisuća godina, istraživanja oko nalazišta ne prestaju intrigirati javnost.

Postoji nešto što nekako povezuje i omogućuje neprekidnu komunikaciju među svi oblicima postojanja. To nešto možemo nazvati informacijom.

Imunološki zavod trebao je utrti put u revoluciju korištenja kanabisa u medicinske svrhe, ali je naletio na unaprijed očekivani zid.

Iako se Nostradamus navodi kao izvor prije praktički svakog narednog razdoblja, a njegovi katreni se tumače na razne načine - to nije spriječilo britanski Express da napravi listu 'predviđanja'.

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić izašao je na naslovnici američkog časopisa “OM Times Magazine” koji je jedna od vodećih svjetskih on-line publikacija u oblasti zdravog življenja, duhovnog razvoja i pozitivnog pristupa životu. Ovaj časopis predstavlja filantropsku organizaciju koja svoj profit uplaćuje u humanitarne svrhe širom svijeta.

Radijski signali iz dubokog svemira deset godina zabavljaju javnost i zbunjuju znanost, no napokon postoje osnovni okviri odakle bi isti mogli dolaziti.

Nakon prilično fingiranog termina 'post-činjeničan' Kanada želi postati država s posve novim pristupom vlastitom stanovništvu - 'Postnacionalna'.

Stranica 1 od 41
student financial help center