Ratko Martinović

Ratko Martinović

Tko su famozne Bijele kacige? CNN, FOX, novinske agencije i njima bliski marionetski mediji nazivaju ih 'mitskim humanitarcima', alternativni mediji, Rusi i Assad 'islamističkim teroristima'. Tko je u pravu?

Da su sumnje u kemijski napad u Doumi sve snažnije nakon ulaska zapadnih novinara u grad, vidi se već po naslovima i javljanjima s terena.

Britanski mediji već od ranog jutra izvještavaju o mogućnosti da Saudijska Arabija preuzme ulogu 'demokratskog policajca' u Siriji, i to za pozamašnu cifru koju će za tu uslugu platiti SAD-u.

SAD i Velika Britanija muku muče s javnim mnijenjem koje u povijesno niskim postotcima podržava agresiju na legitimno izabran režim, prenose mediji.

Američka javnost je potpuno alarmirana i zbunjena - po prvi puta u novijoj povijesti SAD-a nitko ne zna što je sljedeći potez njihovog predsjednika.

Točno godinu dana nakon američkog zračnog napada na bazu sirijske vojske Al-Shayrat u Homsu odvija se nova velika kriza koja bi mogla kulminirati tragičnim scenarijem.

Iako je sve već bilo načelno dogovoreno i spremno za realizaciju, izraelski premijer Benjamin Netanyahu u posljednji je tren odbio osigurati legalni status za 16 250 afričkih imigranata, prenosi RT.

Kontroverzni saudijski princ Mohammed bin Salman uz pomoć američkih 'think-tank' grupacija na turneji po SAD-u aktivno skuplja političke bodove.

Jeste li ikada nakon izlaska van ili boravka na društvenom događanju došavši kući primijetili da su vam Facebook predlaže prijateljstva s ljudima koje ste nasumično uočili ili YouTube prezentira videe u skladu s temama o kojima ste pričali?

 

 

 

Iako je pojam 'rodne ideologije' odbačen od strane LGBT pokreta kao 'etiketa', teško ga je ne spomenuti u kontekstu društvene deregulacije. Frankfurtska doktrina svojevremeno je željela model tranzitne deregulacije 'država-tržište' primjeniti i u društvenim okolnostima, no vrlo brzo je ideju su hakirale opskurne interesne skupine. Progresivni pokret klasičnu liberalnu agendu približio je sintagmi 'Manjina od jednoga treba imati ista prava kao i većina od mnogo' čime je otvorena Pandorina kutija nametanja prava nauštrb poštivanja istih.

Stranica 1 od 49
student financial help center