Zdravlje

Moderan način života zapravo znači – jurnjava. U toj utrci zaboravlja se jedan od temelja zdravlja, a to je pravilna prehrana.
O blagotvornom djelovanju destiliranih tekućina (urina, kišnice, sokova od sirovog voća i povrća, destilirane vode) govore drevne svjetske tradicije, a sve više o tome progovaraju i predstavnici današnje konvencionalne medicine.…
U Brazilu je provedena zbilja zanimljiva znanstvena studija o učinku Ayahuasce na tumore i rezultati priloženi na 'Sage Open Medicine' znanstvenom servisu u najmanju ruku bi trebali biti ponovljeni.
Poznato je da popularni psihodelik ketamin djeluje antidepresivno, no na koji se to točno način događa do sada nije bilo poznato. Novim istraživanjem znanstvenici su došli do odgovora te su…
Da je mikročipiranje pred vratima nije nova vijest, a sve je samo zanimao način na koji će se tako što ostvariti. Tvrtka 'Proteus Digital Health' odvažila se na kreaciju tableta…
Pošast povišenog krvnog tlaka hara svijetom i uzima svoj danak. Uzroci su poznati, ponajviše se radi o lošoj i neodgovarajućoj prehrani i, naravno, stresu.
Rick Doblin, osnivač i predsjednik MAPS-a putem Reddita potvrdio je ono što se već duže vrijeme spominjalo - gotova je prva studija o LSD-u nakon punih četrdeset godina.
Kako bismo izbjegli fatalne posljedice raka moramo spriječiti upalu stabiliziranjem, a zatim i postupnim eliminiranjem tumora kombinacijom oranih alkalizirajućih i antimikrobnih načina liječenja, proteolitičkih enzima i kurama prehrane sirovom hranom.
Odlazak na mamografiju doima se kao nešto što je nužno potrebno. Dijagnostičko testiranje otkriva, emitiranjem navodno bezopasnog ionizirajućeg zračenja, rane stadije raka dojke, i tako sprečava preranu smrt pacijentice.
Novo istraživanje otkriva da redovno godišnje cijepljenje protiv gripe može u budućnosti ograničiti sposobnost tijela u borbi s novim sojevima virusa koji se redovno pojavljuju svake godine.
Stranica 1 od 27
student financial help center