Volgograd Kosmopoisk: U Rusiji pronađeni tajanstveni diskovi

Napisao  Pročitano 2975 puta

NLO istraživači su u Vologradu u Rusiji otkrili više od desetak kamenih diskova od kojih jedan ima četiri metra u promjeru. Oni tvrde da diskovi sadrže volfram, metal visoke gustoće koji se primjenjuje u vojnoj tehnologiji, a priroda diskova je još uvijek nepoznata.

 

 

Diskove je pronašla skupina NLO istraživača naziva Kosmopoisk, u regiji koja je poznata po mističnim fenomenima. Do sada su pronašli desetak diskova koji nisu imali više od metra u promjeru, osim jednog koji je imao dva metra. Ovo najnovije otkriće diska od četiri metra je jedinstveno i na prvi pogled jako sliči na NLO što je uz priču da sadrži volfram ufolozima dovoljan dokaz da vanzemaljci definitivno postoje. Uz to sve su iznijeli i vrlo maštovite tvrdnje da su kameni diskovi stari milijun godina te da se najvjerojatnije radi o vojnim bespilotnim letjelicama koje su oštećene prilikom napada na Marsu nakon čega su pale na Zemlju. Srećom, znanstvenici koji rade pri Zhirnovsky muzeju imaju više razuman pristup i trenutno rade na proučavanju ovog diska te pokušavaju odrediti njegovu starost i sastav.

 

Ranije ove godine je također pronađen jedan kamen u obliku diska, u Sibiru, zakopan 40 metara ispod zemlje. Arheolozi koji su ispitivali kameni disk savršeno kružnog promjera od 1,2 metara su izjavili da je napravljen ljudskom rukom.

 

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pročitati što su znanstvenici zaključili te hoće li ti nalazi na neki način promijeniti našu predodžbu o povijesti na planetu Zemlji.

 

Izvori:  Ancient Origins, Express

student financial help center