UNICEF vanzemaljac: Što se želi poručiti?

Napisao  Pročitano 2771 puta

UNICEF podružnica u Čileu je nedavno objavila kontroverzni video koji je podigao puno prašine. Cilj video uratka je promocija integracije i tolerancije različitosti, a glavni lik je ni manje ni više nego dječak vanzemaljac. Iako je poruka plemenita, nameće se pitanje – jesu li tvorci ovog videa htjeli poručiti još nešto?

 

 

Spomenuti video uradak se više puta pojavio na njihovoj Facebook stranici, uz razne poruke: "Upoznati nekog drugačijeg je odlična prilika za proživljavanje vrijednih iskustava. Recimo da integraciji!", "Ne propustite priliku prihvatiti nekog drugačijeg." ili "Ne propustite priliku obogaćivanja s kulturom drugih."

 

Moguće je da se radi samo o dobrom marketinškom triku za privlačenje pažnje no nevjerojatna je "slučajnost" da se video pojavio samo nekoliko tjedana nakon što je od strane NASA-e i programa SETI održana izvanredna konferencija za novinare o otkriću planeta poput Zemlje, odnosno, Kepler 452B.

 

 

Ono što je posebno zanimljivo je da dječak upadljivo podsjeća na hibridne sive vanzemaljce koji imaju blijedo sivu kožu, te veću glavu s velikim ljudskim očima. Hibridni ljudsko/sivi vanzemaljci nastaju genetskim eksperimentiranjem Sivih nad ljudima koje otimaju, na način da se hibridni fetus uzgaja u ljudskom ženskom tijelu. Oni koji su bili subjekti navodnih otmica od strane vanzemaljaca navode da su često vršili eksperimente u području reproduktivnih organa, a neke žene tvrde da su im oteti fetusi na kojima se ekperimentiralo te su im djeca prikazana nakon što je proces završen. Svi koji su svjedočili njihovoj nazočnosti tvrde da je njihova sličnost s ljudskom rasom zapanjujuća, te da bi mnogi od njih mogli šetati potpuno neopaženo među nama. Postoje pretpostavke da na Zemlji borave sigurno već tisućama godina, o čemu postoje neke naznake među ostavštinom drevnih civilizacija.

 

Bez obzira radi li se u ovom videu o Sivim hibridnim vanzemaljcima ili nekoj drugoj vrsti, činjenica je da se i Velika Britanija i Njemačka spremaju objaviti svoju tajnu dokumentaciju o vanzemaljskoj inteligenciji. Je li ovaj video jedan od načina pripreme čovječanstva na prihvaćanje činjenica o kojima se do sada šutjelo i ako jest – zašto bi baš sada došlo do javnog razotkrivanja? Dva su moguća scenarija – jedan je da se radi o prikrivanju neke jako prljave "igre" svjetskih velesila koja se odigrava u Siriji, a drugi je da su činjenice o ljudskom suživotu s vanzemaljcima prešle sve okvire skrivanja i nemoguće ih je više zataškavati. Vrijeme će pokazati koji od ta dva scenarija više odgovara stvarnosti.

 

Izvor: Collective Evolution, Acturi

student financial help center