Implantati nezemaljskog porijekla dokaz kontakta s vanzemaljskom inteligencijom?

Napisao  Pročitano 3847 puta

Slučajevi otmica od strane vanzemaljaca kao i vanzemaljski implantati su fascinantna tema koja okupira javnost već godinama, a ako se dokaže da su takvi slučajevi istiniti, to bi se moglo smatrati jednim od najboljih dokaza koji ukazuju na kontakte s vanzemaljskim bićima.

 

 

Godine istraživanja raznih NLO fenomena u svijetu, od strane različitih pojedinaca, dovele su do enormne količine "službenih" informacija koje su dostupne svima. Nacionalni arhiv Velike Britanije, na primjer, objavio je 2013. godine širok raspon informacija - od svjedočenja o viđenju do fotografija i crteža koji dokazuju ljudski kontakt s izvanzemaljskim bićima. No na pitanje postoje li vanzemaljci ili ne, nikada nije službeno odgovoreno, iako je samo u posljednjih deset godina iznesena ogromna količina dokaza koja izravno upućuje na postojanje ne samo vanzemaljskih bića, nego i bića iz drugih dimenzija.

 

Od davnina postoje naznake koje ukazuju na interakciju između vanzemaljaca i ljudi. U moderno vrijeme, čimbenici kao što su neobične oznake na tijelu i implantati izvađeni iz ljudi koji tvrde da su ih oteli vanzemaljci, su utjecali na ideju da ne zemaljska bića stvarno postoje te da su u interakciji s ljudima.

 

Dr. Roger Leir, specijalist ortopedije i vjerojatno najpoznatija osoba povezana s temom uklanjanja vanzemaljskih implantata je izjavio kako je obavio oko 17 operacija u kojima je izvadio sumnjive implantate. Prema njemu, nevjerojatna je značajka svih navodnih implantata da su veličine vrha olovke, ali izuzetne magnetske moći, a neki su imali previsoku frekvenciju za njihovu veličinu. Drugi objekti koji su proučavani su imali meteoritske fragmente – metale poput galija, germanija, platine, rutenija, rodija i iridija. Istraživanje je također pokazalo neobičnosti u niklu koje laboratorijska analiza ne može objasniti, naime omjera izotopa je potpuno nepoznatog našem planetu.

 

Dr.sc. Alex Mosier, specijalist fizikalne kemije, koji je pregledavao implatante zajedno s dr. Leirom, navodi da su vlakna, koja su pronašli, po prirodi vrlo slična ugljikovim nanocjevčicama što sugerira da su fragmenti dizajnirani i proizvedeni te je nemoguće pronaći takve artefakate u prirodi. Oni su morali biti obrađeni, zahtijevaju složenu tehnologiju i nije ih lako proizvesti. Ovi objekti su također znanstveno istraženi na nekim od najprestižnijih svjetskih laboratorija. Dr. Leir ističe da ljudi, iz kojih su izvađeni ti čudni objekti, nisu imali vidljive ožiljke ili rezove na koži. Nije bilo nikakvih znakova upale, no rendgenska ispitivanja su nedvojbeno pokazala ugrađene implatante.

 

Do sada, medicinska znanost je imala fobiju o testovima koji su povezani s ufologijom. Vrlo se malo znanstvenika i liječnika usudilo ući u raspravu o tom pitanju, posebno zbog njihovog profesionalnog prestiža.

 

Dakle, što su ti predmeti za koje je dokazano da postoje i ako upućuju na ne zemaljsko podrijetlo, koji drugi dokaz trebamo?

 

EWAO

student financial help center