UFO

Senzacionalno razotkrivanje NLO fenomena pokorilo je 'mainstream' medije, a priču je objavio inače poslovično skeptični 'The New York Times' čime je prekršio neka vlastita utanačena pravila o objavljivanju vijesti.
Umirovljeni američki pukovnik dr. John Alexander kojeg smo imali prilike gledati i u serijalu 'Na rubu znanosti' objavio je novu knjigu koja je odnedavno dostupna i na Amazon servisu u…
Giuliano Marinković nastavlja s neumornim intervjuima i povratkom ufologije na domenu u kojoj je bila devedesetih, a ovaj puta je intervjuirao Gerryja Flooda.
Poznati hrvatski ufolog Giuliano Marinković napravio je intervju s Larryjem Hancockom, autorom knjige 'Unidentified – The National Intelligence Problem of UFOs' ('Neidentificirano – NLO-i i problem nacionalne obavještajne sigurnosti').
NLO konferencija na kojoj je pjevač poznatog punk-rock sastava 'Blink 182' objavio značajnu količinu zanimljivog materijala i dalje ne izlazi s medijskih naslovnica.
Dana 11. listopada 2017. američka rock zvijezda Tom DeLonge konačno je održao svoju dugo najavljivanu internetsku konferenciju o NLO-ima. Malo je njegovih fanova i zaljubljenika u rock glazbu znalo da…
Audio snimku koju nisu uspjeli pronaći američki novinari za potrebe dnevnih političkih prepucavanja, donosi vam Giuliano Marinković.
Giuliano Marinković neumorno nastavlja 'rehabilitirati' ufologiju koja nakon devedesetih polako dobiva svoj prostor u medijima.
Poznati domaći i svjetski ufolog Giuliano Marinković napravio je intervju s Robertom Powellom, jednim od autora odlične knjige 'NLO-i i Vlada: Povijesna istraga', a teme su bile široke.
Jedan vrlo zanimljiv audio pojavio se na netu, a za njegovo postojanje obavijestio nas je poznati ufolog Giuliano Marinković. Slučaj se dogodio u kolovozu 2015. a mi prenosimo Giulianov transkript.
Stranica 1 od 4
student financial help center