Ratko Martinović

Ratko Martinović

Iako su i sami navodi o takvim mogućnostima smatrani 'suludom teorijom zavjere', sve je veći broj istraživača koji masovne pucnjave u Americi povezuju s terapijama.

Anthony Bourdain, Kate Spade, Inés Zorreguieta - tri suicida u tri dana, vješanje. I svi navedeni bili su praktikanti bizarne prakse zvane 'Duhovno kuhanje'.

Al Hudaydah iliti Hodeidah meta je velike bitke za Jemen koja je počela jučer, a trajanje će prvenstveno ovisiti o potencijalnoj kapitulaciji Houthija.

Mediji napadaju Trumpa za narušavanje ‘Statusa Quo’ i njegovu želju za novim pregovorima oko apsolutno svakog američkog ugovora, organizacije ili odnosa. No nemoguće mu je poreći da u nekim situacijama ostvaruje značajne uspjehe koje nitko drugi nije.

Prvi puta smo ga kao alat vidjeli u ožujku protiv ruskih državljana, a već je tri mjeseca nakon pod udarom oporbe i Bruxellesa. O čemu se radi?

Putinov posjet Austriji iskorišten je izuzev za izravnavanje odnosa s EU i za više vrijednih sastanaka, a posebno je u fokusu bio veliki intervju za austrijski ORF.

Egipatski 'demokratski' izbori bez prevelikih iznenađenja u novi mandat su s 97% glasova uveli kontroverznog Abdela Fattaha el-Sisija.

Znanstvene studije o ovisnostima uobičajena su svakodnevica, a ovoga puta su znanstvenici povezali logiku, teoriju i praksu.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u posljednje vrijeme počeo je koristiti Trumpove trgovačke taktike u maniri 'Podijeli pa vladaj'.

Velika znanstvena istraga o sastavu jezera navodno nije usmjerena ka 'potrazi za nepostojećim čudovištem', no svi mediji fokusirani su isključivo na taj dio priče.

Stranica 1 od 52
student financial help center