Mystic 8: Od Mišaka, Osmanagića do psihodelika i Vere Čudine

Napisao  Pročitano 1470 puta

Sajmovi zdravog življenja ove godine održat će se u novom terminu od 20. do 22. 10. 2017. Već osmu godinu zaredom Sajmovi se svojim sadržajem, izlagačkim segmentom i tematskim predavanjima s eminentnim gostima, svrstavaju u vrh ponude ovakvih događanja.Sajmovi se održavaju u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Pokrovitelj Sajmova je Ministarstvo poljoprivrede.

Teme Sajmova zdravog življenja:

Organica & Kronoplja: eko tržnica, organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, eko sorte sjemena i sadnica, ljekovito bilje, uređaji za pripremu zdrave hrane, proizvodi od industrijske konoplje...

APItera: pčelarstvo i proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo, zaštita pčela i košnica, apiterapija, apikozmetika

MYSTIC: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupunktura, homeopatija, su-jok, ayurveda, feng shui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, zvučne kupke, joga, meditacija...

Na šest lokacija održat će se bogat program predavanja, seminara, kongresa, prezentacija, radionica i drugih oblika programa.

Svjetski priznati stručnjaci

Subota popodne na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom, ugostit će mnoge ugledne goste od kojih izdvajamo Konstantina Korotkova, svjetski priznatog ruskog znanstvenika, koji će govoriti o primjeni GDV kamere, tehnologiji koja omogućava brzu i učinkovitu zdravstvenu analizu. Semir Osmanagić držat će predavanje o piramidama u Visokom, BiH.

Netom prije njih Ratko Martinović održat će predavanje o psihodelicima u Hrvatskoj, a nakon toga promovirati svoj prvi roman vezan uz reinkarnaciju i cikličnost života - 'Kaleidoskop', uz Dragu Plečka, Hangar7 i regresivnog psihoterapeuta Dražena Radakovića.

Katarina Badawi upoznat će nas o Budwig protokolu i 15 prirodnih metoda liječenja koje svakodnevno koristi u svom radu; akupunkturi, detoksikaciji, homeopatiji, Bachovim kapima, Reikiju, ishrani po Budwig protokolu, i drugih, a u cilju dovođenja organizma u emocionalnu, energetsku i fizičku ravnotežu.

U interakciji s publikom stručnjaci će na temu Demonstracija mogućnosti približiti saznanja o Hipnozi te kako pomaže kod prestanka pušenja, problema nesanice i alkohola.

Predavanje i predivna putujuća multimedijska izložba "Hramovi čovječanstva – Stvarnost iz sna" Camaleontea Oleandra iz Damanhura ne smije se zaobići. Damanhurske Hramove čovječanstva smatraju osmim svjetskim čudom i jedinstveno su djelo iskopano duboko pod zemljom, građeno u potpunosti kopanjem u živoj stijeni ručnim alatom.

Još donosimo: Kako je sve moguće s Verom Čudinom, Zakon privlačenja, Mind Management i  Swami Jyothirmayah, Eutaptika-Faster EFT, Tehnike disanja do iscjeljenja, Tajne manualne kineske medicine, Tesla metamorfoza, Ayurvedski dnevni rituali, Glas unutarnjeg anđela, Hodanje po žeravici, Su Jok,…

Na Apiteri sve o medu

"Medni doručak" promocija je meda i proizvoda s hrvatskih farmi, a projekt je Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatskog pčelarskog saveza.  

Izdvajamo 2. Kongres Apiterapija na temu Očuvanje zdravlja pčelinjim proizvodima kao i stručna predavanja o tehnologiji pčelarenja i tretiranju pčela protiv bolesti.

Radionice zdrave hrane, prirodne kozmetike i ekološke proizvodnje

Na radionicama zdrave hrane i prirodne kozmetike ugostit ćemo poznate zagovornike zdravog života Maria Valentića, Tinu Uglješić i Eciju Ojdanić.

Još donosimo: Budućnost ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj, biodinamička poljoprivreda, Udruga Kronoplja s temom "Hrana i /ili lijek", izrada sirovih kolača, namaza, degustacija zelenih sokova, medom protiv bora, izrada prirodnih deterdženata, bezglutenski kruh, ghee maslac,…

Dvorana Brijuni Zagrebačkog velesajma postat će meditativna zona, joga centar i zvučna kupka za sve zainteresirane posjetitelje; gongovi, Gong puja, radionica pjevanja Orpheus, zvučna radionica za djecu, Kundalini joga, DOP iscjeljenje – dopusti, otpusti, prepusti,…

Radno vrijeme je od 09.00 do 20.00 sati, u subotu do 21.00 sat. Cijena ulaznica je 20,00 kuna.

student financial help center