Nogometni krak pedofilske hobotnice: Zlostavljači silovali po engleskim klubovima

Napisao  Pročitano 2168 puta

Andy Woodward i bivši engleski reprezentativac Paul Stewart oglasili su se oko seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu, a to je otvorilo novi front pedofilske hobotnice.Nakon što je David Icke razotkrio BBC, Westminster i Buckingham lanac pedofilije, priča se polako širila i u Washington te brojne pedofilske otočne oaze, a naposljetku se vratila u Englesku - i to u nogometnu sferu. Naime, 250 mladih nogometaša se javilo radi sličnih zlostavljanja i silovanja u brojnim engleskim nogometnim klubovima. Istrage su pokrenuli Manchester City, Chelsea i Crewe.

Londonski klub je desetljećima zataškavao silovanja tijekom sedamdesetih, a otkrilo se i da je posljednje tri godine Roman Abramovič sudjelovao u plaćanju šutnje bivšeg igrača, prenosi Daily Telegraph. Silovatelj je bio Eddie Heath, šef skauta i famozni 'lovac na talente'. Ugovor o diskreciji plaćao je žrtvu, obitelj i odvjetnika. Stamford Bridge ne želi javno komentirati situaciju. Dodatni problem je i što Heatha brane poznati bivši nogometaši poput Raya Wilkinsa.

'Njegova vještina pronalaženja talentirane djece pomagala je Chelseau' smatra navedeni. Novi optuženik je i Barry Bennell, bivši trener istog kluba. Paul Stewart, bivši reprezentativac i igrač Cityja, Tottenhama i Liverpoola izašao je u javnost s dodatnim optužbama i ministrica sporta Tracey Crouch potaknula je veliku istragu u svim britanskim pokrajinama. Iz dana u dan klupko se razmotava i jedino je pitanje koliko će daleko priča otići...

student financial help center