Vijesti

Na 'zloglasni' petak trinaesti, tj. 13. travnja 2018. u svojoj 72. godini preminuo je kralj paranormalnog radija i cijenjeni radio-amater s pozivnim znakom W60BB – Art Bell.
Smrt jedanaest Indijaca u saveznoj državi Kerali mobilizirao je medije i političare oko nove hajke vezane uz moguću epidemiju.
'Oslobođenje životinja' po treći puta poziva sve na Međunarodni prosvjed za zatvaranje svih klaonica (International March to close all slaughterhouses).
'Reinkarnacija - Tajna vječnog života' autora Dražena Radakovića (naklada 'Uliks') govori konceptu karme i reinkarnacije, što oni zapravo jesu i koji zakoni se kroz njih manifestiraju.
133. izdanje novog medijskog formata i vodećeg takvog hrvatskog projekta Podcast Inkubatora u studio je dovelo Ivana Pernara, saborskog zastupnika koji se još jednom pokazao kao vrlo zanimljiv i kontroverzan…
U južnoafričkom gradu Nelspruit, održan je prvi Ubuntu festival od 12.-15. aprila 2018. Festival je okupio internacionalni tim predavača, istraživača, muzičara i izlagača iz deset zemalja.
Simptomi paraskavedekatriaphobije, straha od petka 13. u mjesecu mogu varirati od blage anksioznosti do ozbiljnih paničnih napadaja.
Jeste li ikada nakon izlaska van ili boravka na društvenom događanju došavši kući primijetili da su vam Facebook predlaže prijateljstva s ljudima koje ste nasumično uočili ili YouTube prezentira videe…
Agrokemijska industrija nakon desetaka godina kakve takve konkurencije će nakon odobrenja Europske unije postati monopolistička platforma - nakon Bayerove kupnje kontroverznog Monsanta.
Pisali smo o velikoj akciji YouTubea i Facebooka protiv tzv. 'teoretičara zavjere' u kojoj su brojnim komentatorima, analitičarima i novinarima izbrisali dugogodišnji rad, a sada se sprema i druga faza…
Stranica 1 od 22
student financial help center